Filmen op Furiosade Mad Max spin-off movie die in 2024 moet worden uitgebracht, is afgerond – althans voor de hoofdrolspeelster. In een bericht gedeeld op Instagram, Anya Taylor-Pleasure, wie neemt de rol op die is ontstaan ​​door Charlize Theron, bedankte de forged en crew voor haar ervaring met het werken aan de movie. Taylor-Pleasure sprak haar plezier uit om het titulaire personage te spelen terwijl het filmen ten einde loopt. “Wat. A. Rideeeee,’ schreef Taylor-Pleasure bij een reeks foto’s van castleden op de set. ‘Bedankt aan degenen van de woestenij – de gekken die in dit land amok met me hebben gemaakt. De leukste, de meest veerkrachtige, de meest getalenteerde.”


Het bijschrift ging verder met het bedanken van degenen die betrokken waren bij het filmen voor het sterker maken van haar. “Het was een eer en een voorrecht om met jullie allemaal te creëren … bedankt dat je me sterker hebt gemaakt dan ik ooit had gedacht dat ik zou kunnen zijn.” De submit gaat vergezeld van drie foto’s, waarvan de eerste Taylor-Pleasure laat zien die onder een growth zit met een hoed op en ontspannen lijkt terwijl ze in de verte kijkt. De volgende afbeelding toont regisseur en co-schrijver George Miller op de set, staande onder de vleugel of staart van een vliegtuig, en het derde bemanningslid, David Yamada, met een kat voor de ‘woestenij’ omzoomd door trailers. Taylor-Pleasure ondertekende de submit met “Vuur, bloed en guzzoline, Furianya.”

COLLIDER-VIDEO VAN DE DAG

Voordat Taylor-Pleasure de hoofdrol speelde in de aankomende movie, heeft ze verschillende acteercredits op haar naam staan. De actrice is vooral bekend van haar hoofdrollen als Beth Harmon in de drama-miniserie, Het koninginnengambiet, en als Emma Woodhouse in de nieuwste verfilming van Jane Austen‘s Emma. Taylor-Pleasure’s eerste doorbraakrol was die van Thomasin in Robert Eggers‘volkshorror’ De heksze is onlangs herenigd met Eggers voor: de Noorman tegenovergestelde Alexander Skarsgård. Geboekt en druk, Taylor-Pleasure schittert ook in dit jaar Het menuen Amsterdam. Losstaand van FuriosaTaylor-Pleasure zal binnenkort verschijnen als Princess Peach in de komende Tremendous Mario Bros.-film en zal aan werken de kloof en Lachen in het donkerdie zich beide nog in de pre-productiefase bevinden.

VERWANT: Anya Taylor-Pleasure sluit zich aan bij Miles Teller in Skydance’s Motion Romance ‘The Gorge’

Furiosa is de nieuwste movie in de post-apocalyptische Mad Max franchisenemer. De prequel richt zich op de afvallige krijger Imperator Furiosa en vertelt het verhaal van het leven van het personage vóór de gebeurtenissen van Mad Max: Fury Street waar ze samenwerkt met Mad Max. Naast Taylor-Pleasure in de movie zijn Chris Hemsworth (zoals Dr. Dementus), Yahya Abdul-Mateen II, Tom Burke, Angus Samson, Nathan Jones, Goran D. Kleut, Quayden Bayles, Angus Samsonen Shakriya Tarinyawat. Molenaar en Doug Mitchell zijn producenten van de movie, waarbij Miller ook optreedt als regisseur, naast het schrijven, samen met Nick Lathouris.

Furiosa zal op 24 mei 2024 in de bioscoop worden uitgebracht. Bekijk in de tussentijd de Furiosa-mimi van Mad Max: Fury Street hieronder.


Leave a Reply

Your email address will not be published.