Borduurpuzzel Steek. () van Lumen en Tint ontwikkelaar Lykke Studios is de nieuwe Apple Arcade-release van deze week. In Apple Arcade Authentic van deze week moet je de gebieden van ranges invullen zonder gaten om Hoops te voltooien. Steek. heeft een mooie borduuresthetiek en meer dan 50 reguliere Hoops bij de lancering. Het wordt ook geleverd met ondersteuning voor Weekly Hopes die elke zeven dagen beschikbaar is, een free of charge steekmodus, uitdagingen en toegankelijkheidsopties. Het ziet en klinkt erg ontspannend. Je kunt grijpen Steek. hier op AppleArcade. Bekijk de trailer voor Steek. onderstaand:

naast Steek.hebben veel video games updates gekregen met nieuwe inhoud en sommige hebben deze week updates met Halloween-thema gekregen. Offended Birds opnieuw geladen voegt 45 nieuwe ranges met Halloween-thema toe, het Haunted Home met Ghost Blocks, 8 nieuwe kostuums en meer. Kokende mama: koken! 1.2.0 laat je vandaag meer combinaties maken op donderdag, een nieuw receptenboek, nieuwe prestatiedoelen en meer. Purple Video games Co’s Crayola Maken en spelen+ heeft nieuwe tijdelijke goodies, een speels huisdierkostuumfeest, het Halloween-carnaval en nog veel meer om het spookachtige seizoen te vieren.

stitch apple arcade puzzelspel oktober 2022

Vandaag, Geit Simulator+ van Espresso Stain heeft in GoatZ toegevoegd aan de Apple Arcade-versie van Geitensimulator. GoatZ heeft zombies, knutselen, een grote kaart, overlevingsmodus, veel nieuwe ontgrendelbare gadgets en meer. De laatste replace van de week is Spits ontploffing van Orbital Knight. Spits ontploffing heeft toegevoegd in 20 nieuwe niveaus en meer zoals bij eerdere updates van het spel. Met de updates uit de weg, ga naar onze forumthreads voor Offended Birds opnieuw geladen hier, Steek. hier, Kokende mama: koken! hier, Crayola Maken en spelen+ hier, Geit Simulator+ hieren Spits ontploffing hier. Bekijk voor alle Apple Arcade-gerelateerde zaken onze speciale Apple Arcade-forum voor discussie over de service en elke recreation inbegrepen hier. Wat vind je van de releases van deze maand op Apple Arcade?

Leave a Reply

Your email address will not be published.