Bruce Springsteen heeft een cowl gedeeld van het nummer van Ben E. King uit 1962 ‘Speel dat nummer niet (je loog)’. Het nummer is oorspronkelijk geschreven door Ahmet Ertegun en de vrouw van Ben E. King, Betty Nelson, en is gecoverd door Aretha Franklin, Mariah Carey, Sam Moore en meer. Bekijk hieronder een video voor de vertolking van Springsteen.

Springsteen’s cowl van ‘Do not Play That Tune (You Lied)’ zal verschijnen op zijn aanstaande soultribute-album Alleen de sterkste overleven, naast eerder gedeelde vertolkingen van ‘Hou ik van je (inderdaad ik)’ en ‘Nachtdienst’. De LP komt uit op 11 November through Colombia.

De put up Bruce Springsteen deelt cowl van Ben E. King’s ‘Do not Play That Tune (You Lied)’ verscheen eerst op Onze cultuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.