Florida First Woman Casey DeSantis sprak donderdag over haar succesvolle strijd tegen borstkanker tijdens een “Hannity” gemeentehuis in Palm Seashore County.

De DeSantis-campagne bracht onlangs een advertentie uit met de first girl, die beschreef hoe haar man voor hun gezin zorgde terwijl ze aan het herstellen was.

“Toen ik de diagnose kanker kreeg en ik de strijd om mijn leven aanging, was hij de vader die voor mijn kinderen zorgde. Toen ik dat niet kon. Hij was er om me van de grond te tillen toen ik letterlijk niet kon staan ‘, zei ze ter plekke.

Tijdens het gemeentehuis bevestigde mevrouw DeSantis dat ze nog steeds kankervrij is en dat het de eerste keer was dat ze de advertentie zag sinds de opname.

CONSERVATIEVEN SLAMEN ‘FAILED’ LIZ CHENEY NADAT ZE DEMOCRATISCHE CONGRESVROUW ONDERSTEUNT

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, brengt zijn vrouw Casey DeSantis op het podium tijdens een campagne-evenement voor de Republikeinse Senaatskandidaat JD Vance, geleid door Turning Level Motion in Youngstown, Ohio, VS, 19 augustus 2022.
(REUTERS/Gaelen Morse)

“Toen ik dat deed” [the ad]Ik vroeg iedereen vriendelijk om de kamer te verlaten omdat ik in de digicam wilde kijken en ik mensen precies wilde vertellen wie Ron DeSantis is”, zei ze.

“Omdat toen ik door een van de moeilijkste dingen ging die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, ik een man had die bij elke stap bij me was om me letterlijk van de grond te tillen. En hij was niet eens hij was er gewoon voor mij. Hij was er voor mijn kinderen.”

“En stel je voor dat je als moeder van drie kleine child’s niet voor je kinderen kunt zorgen en ze niet naar mattress kunt brengen, maar je krijgt zo iemand, je helpen betekent de wereld.”

DRAG QUEEN VERHAAL UUR VOOR PHILADELPHIA EERSTE GRADERS MAAKT OUDERS WOEDEND

Reizigers worden begroet door een tentoonstelling in het I-75 Welcome Center-complex in Jennings, Florida.

Reizigers worden begroet door een tentoonstelling in het I-75 Welcome Middle-complex in Jennings, Florida.
(Fox Information/Charlie Creitz)

Gastheer Sean Hannity merkte op dat gouverneur DeSantis herhaaldelijk is aangevallen door een groot aantal mensen, van president Biden tot de gubernatoriale tegenstander Charles Crist Jr., tot gouverneurs van andere staten zoals Gavin Newsom uit Californië, tot liberale activisten in de staat en het land.

“Weet je wat? Ik besteed er niet eens aandacht aan omdat ik denk dat mensen niet meer kopen wat de ontwaakte bedrijfsmedia naar hen gooit”, zei Casey DeSantis over aanvallen op haar man.

DE ONBESLISSINGEN VAN PENNSYLVANIA STEUNEN NAAR OZ NA DEBAT

Florida First Lady Casey Desantis maakte een advertentie voor de herverkiezingscampagne van haar man en benadrukte hoe haar strijd tegen borstkanker de ware dood van zijn karakter liet zien.

Florida First Woman Casey Desantis maakte een advertentie voor de herverkiezingscampagne van haar man en benadrukte hoe haar strijd tegen borstkanker de ware dood van zijn karakter liet zien.
(Fox Information Digital/Haris Alic)

“Ik denk dat ze de waarheid kennen. Ze zagen een man in Ron DeSantis die opkwam voor de rechten van de mensen van deze staat en opkwam voor vrijheid”, zei ze, terwijl het gesprek later overging op de manier waarop regeringsleider DeSantis de zaak behandelde. pandemie van het coronavirus – en hoe hij lockdowns vermeed die werden aangeprezen door noordoostelijke gouverneurs zoals Tom Wolf van Pennsylvania, Andrew Cuomo uit New York en Philip Murphy uit New Jersey.

Hannity merkte verder op dat sommige politici uit die staten werden betrapt op het “vluchten” naar Florida om uitstel te krijgen van hun eigen draconische beperkingen.

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Gouverneur DeSantis prees verder de huidige zeestraten van Florida en knikte naar het feit dat veel noorderlingen en Pacifische kustvaarders om soortgelijke redenen naar de Sunshine State zijn verhuisd.

In de afgelopen maanden hebben hij en de Republikeinse burgemeester van Miami, Francis X. Suarez, de economische groei aangekondigd die wordt veroorzaakt door nieuwe investeringen in de staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.