Energy biedt Denji als voedsel aan aan de Bat Satan in ruil voor haar kat. De dingen gaan echter niet zoals verwacht en Denji vecht tegen de Bat Satan. Hier zijn de particulars voor kettingzaag man Aflevering 4.

When Chainsaw Man aflevering 4 releases

kettingzaag man De releasedatum van aflevering 4 in de Verenigde Staten is dinsdag 1 november. De aflevering wordt op woensdag 2 november om 12.00 uur JST in Japan uitgezonden.

Voor een internationaal publiek zendt Crunchyroll de serie simultaan uit. De aflevering met Engelse ondertiteling zal een uur na de launch in Japan beschikbaar zijn. In de Verenigde Staten zou dat dinsdag op de volgende tijden zijn:

  • 12:00 uur ET
  • 11:00 uur CT
  • 09:00 uur PT

Waar te kijken naar Chainsaw Man

kettingzaag man wordt gestreamd op Crunchyroll en Hulu.

MEER: One Piece Movie: Purple Evaluate: de serie op zijn finest

Chainsaw Man Aflevering 3 Samenvatting

Denji en Energy komen in de problemen omdat Energy zich bemoeit met het werk van een civiele duiveljager. Energy beweert dat Denji hem opdracht heeft gegeven om de Sea Cucumber Satan te doden, en Denji noemt haar een leugenaar. Ze krijgen ruzie en Makima zegt dat ze ze graag succesvol wil zien samenwerken. Terwijl hij drankjes haalt uit een automaat, vertelt Denji dat het drinken van sap al een luxe voor hem is. Daarom zal het moeilijk zijn als ze weer in de problemen komen. Energy deelt vervolgens haar liefde voor katten en het verhaal van haar huiskat, Meowy. Denji vindt het dom en zegt dat hij er alles aan zal doen om een ​​gevoel te krijgen. Energy biedt haar kist aan in ruil voor Denji die Meowy redt van een duivel.

Ondertussen bespreekt een groep mannen de actualiteit met Makima. Ze vragen naar de nieuwe medewerkers van Public Security. Tijdens de autorit vraagt ​​Aki zich af waarom Makima Denji interessant vindt. Makima legt duivelsnamen uit en hoe krachtig ze kunnen worden. Aki denkt echter dat Denji vanwege zijn motivatie niet nuttig zal zijn voor de groep. Elders komen Denji en Energy aan in de buurt van het verlaten huis. Ze slaat Denji op het hoofd en biedt hem als voedsel aan aan de Bat Satan. Echter, de Bat Satan walgt na het drinken van Denji’s bloed. Macht beweert dat mensen dwaas zijn sinds Denji haar verhaal geloofde.

Aan de andere kant bereidt de Bat Satan zich voor om van andere mensen te smullen. Macht eist Meowy terug, maar de Bat Satan slikt Meowy in als straf voor Denji’s bloed. Energy haalt herinneringen op aan haar band met Meowy en vertelt Denji dat ze begrijpt hoe hij zich voelde toen hij over Pochita sprak. De Bat Satan slikt vervolgens Energy in voordat hij wegvliegt om meer heerlijk bloed te zoeken. Denji houdt zich eraan huge en verandert in de Chainsaw Satan. Denji vecht tegen de Bat Satan en hij vraagt ​​zich af waarom Denji mensen redt terwijl hij een duivel is. Ondanks dat hij wordt weggeblazen, is Denji vastbesloten om de Bat Satan open te snijden zodat hij kan voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.