Cloud Nothings, Frankie Cosmos, Deerhoof, Charlotte Cornfield, Oceanator, Finom, Guerilla Toss, Mamalarky en meer hebben bijgedragen aan Subpop‘s nieuwe digitale compilatie Het elfde uur: liedjes voor klimaatrechtvaardigheid. Filmmaker Adam McKay en podcaster-producer Matt Dwyer cureerden het album, dat ook niet eerder uitgebrachte muziek bevat van Pretend Fruit, Loss of life Valley Women, Shanon Lay, Ya Tseen, Kevin Devine en anderen. Fondsen die worden opgehaald met de compilatie zullen direct ten goede komen Klimaatnoodfonds, die geweldloos, ontwrichtend klimaatactivisme ondersteunt. Beluister het hieronder.

Adam McKay deelde de volgende verklaring over het challenge:

Dit is een beangstigend second dat we meemaken. Het klimaat warmt op in een steeds gevaarlijker tempo en regeringen en bedrijven lijken vastbesloten het probleem te negeren. En het is precies op dit soort momenten dat we geïnspireerde artiesten nodig hebben om te interpreteren, uiten en FSU. Tel daarbij op dat alle opbrengsten naar het Local weather Emergency Fund gaan en internationale burgerlijke ongehoorzaamheid ondersteunen en dit is een geweldige
goed probleem makend album.

Speel het luid.

Speel het zacht.

Speel het terwijl je het kantoor van een olie-CEO bezet. Ze zullen dit album niet leuk vinden en hebben liever dat je het kerstalbum van Rod Stewart speelt.
(God zegene Rod Stewart)
De klimaatactivisten danken u voor uw oren en
alle mogelijke ondersteuning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.