We maken al een tijdje lijsten met onze favoriete Change-games in elk style en er zijn een paar dingen bij me opgekomen. Ten eerste krijgen we te weinig genres die niet erg specifiek zijn. Ten tweede, de lijsten die we aan het start van dit alles maakten, zijn nu jaren oud en zouden zeker wat aanvullingen kunnen gebruiken om de explosieve groei van de Nintendo Change-bibliotheek sindsdien te weerspiegelen. Dus een vervolg op onze erg populair 10 beste JRPG’s voor Nintendo Change speciaal. Hiermee wordt de vorige lijst niet overschreven, maar eraan toegevoegd. In willekeurige volgorde zijn hier nog tien geweldige JRPG’s voor Nintendo Change.

Xenoblade Chronicles 3 ($ 59,99)

Wat is een betere plek om met deze lijst te beginnen dan het nieuwste in Nintendo en Monolith’s ongelooflijke Xenoblade Chronicles serie? Xenoblade Chronicles 3 is mechanisch internet zo dicht en massief als de tweede sport, zo niet meer, maar thematisch en stilistisch voelt het als een terugkeer naar het gevoel van de eerste sport. Het dient als een mooie afsluiter van de drie genummerde video games in de serie, met een episch verhaal, een coole wereld om te verkennen en tal van nevenmissies om aan deel te nemen. Een fantastisch spel om in te verdwalen.

Persona 5 Royal ($ 59,99)

Vrijwel sinds de lancering van de Nintendo Change hebben veel mensen om Persona 5 op het podium te zijn. Die verzoeken namen in intensiteit toe nadat Joker werd aangekondigd als een personage voor Tremendous Smash Bros. Finalen het is allemaal gelukt mooi belachelijk na Persona 5 Strikers werd uitgebracht. Maar hier zijn we dan, iedereen: Persona 5 Royal is op Change met een geweldige poort, en de unieke en stijlvolle sfeer is ideal intact. Sluit je aan bij de Phantom Thieves en bereid je voor om wat harten te stelen. De eerste die ze zullen stelen is… de jouwe. Sorry.

Atelier Sophie 2: De Alchemist van de Mysterieuze Droom ($ 59,99)

ik heb altijd graag een Atelier spel in mijn rotatie, omdat ze zowel mechanisch zeer meeslepend als thematisch zeer ontspannend zijn. Atelier Sophie 2 is geen uitzondering, oppakken van waar de eerste Atelier Sophie gestopt voor een fascinerend zijverhaal dat zich afspeelt in wat een alternatieve wereld lijkt te zijn. Je zult nieuwe personages ontmoeten, nieuwe dingen leren over oude, en veel plezier beleven aan knutselen en avonturen.

Leef een leven ($ 49,99)

Westerse avid gamers hebben heel lang moeten wachten op een officiële launch van deze sport, maar het was het wachten zeker waard. Weergegeven in verbluffende HD-2D, Leef levend is niet alleen een eenvoudige heruitgave van het originele spel, maar een volledige remake. Eentje die het origineel in hoge mate respecteert, maar niet bang is om de boel een beetje op te fleuren. Zelfs als het onaangeroerd was geweest en gewoon gelokaliseerd voor een westers publiek, zou het waarschijnlijk nog steeds op deze lijst staan. Een beetje JRPG, een beetje avontuur en een verhaal dat je zeker niet zult vergeten.

Pokemon Legends: Arceus ($ 59,99)

Voor zover we kunnen wijzen op fouten in Pokemon de hele dag spelen, is het een feit dat ze een bepaalde jeuk krabben die maar weinig andere video games doen. Pokemon Legends: Arceus introduceerde veel opwindende nieuwe mechanica aan de Pokemon gameplay-structuur, wat zorgt voor een van de nieuwste video games die de serie in een zeer lange tijd heeft gezien. Een deel daarvan wordt overgedragen naar het vervolg, maar er is een bepaalde smaak aan de setting in Pokemon Legends dat zorgt ervoor dat het een tijdje related blijft.

Shin Megami Tensei V ($ 59,99)

ik weet Persona oorspronkelijk gesponnen uit Megami Tensei, maar ik heb het gevoel dat ze nu voldoende gescheiden zijn om ze als aparte sequence te beschouwen. Dat betekent Shin Megami Tensei V kan op deze lijst, en dat is een goede zaak. Een van de recente tendencies in JRPG’s is om een ​​enorme open wereld op de grond te introduceren om te verkennen, en het previous Shin Megami Tensei als een handschoen. Deze aflevering voelt alsof het is gebaseerd op de beste delen van de vorige video games in de serie voor een krachtige melange die je zal opzuigen met zijn aparte sfeer en uitstekende mechanica.

Chrono Cross: De Radicale Dromers Editie ($19,99)

Ah, chrono kruis. Toen het voor het eerst werd uitgebracht, werd het door velen geprezen als een 10/10 kunstwerk. Toen keerden veel mensen zich ertegen en het kreeg een reputatie als een verschrikkelijk, zwaar gebrekkig vervolg. De waarheid ligt ergens in het midden, maar voor mijn geld is het dichter bij die 10/10 dan waar het de afgelopen jaren over het algemeen de eer voor krijgt. Laat zijn standing als vervolg op Chronotriggeral is het een erg in zekere zin goed. Waardeer het voor de briljant geconstrueerde RPG die het is, een met een plot dat internet zo indrukwekkend is als de meeste speelbare personages oppervlakkig zijn. Als Ultimate Fantasy VII is ideal indicatief voor de output van Sq. in de vroege PlayStation-jaren, chrono kruis is een prachtig voorbeeld van zijn output in de schemeringjaren van de console. Oh, en je krijgt de voorheen Japan-exclusieve Radicale Dromers verhalend avontuur er bovenop.

The Legend of Heroes: Trails from Zero ($ 39,99)

De Paden sequence kan een beetje moeilijk zijn om in te breken, vooral als je alleen Nintendo-consoles tot je beschikking hebt. Terwijl de Sporen van koud staal video games zijn erg goed, het feit dat de derde sport de eerste was die op de Change kwam, geeft het gevoel alsof je een feest binnenloopt dat half voorbij is. Paden van Zero is technisch niet de uitgangspunt voor deze verhalend dichte serie, maar het is a startpunt. De beste die Change-bezitters hebben, echt waar. Het is ook een zeer plezierige RPG met een klassiek gevoel en een uitstekende, rijk ontwikkelde setting.

Onderzeeërs: Labyrinth of Yomi ($ 59,99)

Als ik deze lijsten maak, gebruik ik meestal een spel waarvan de meeste mensen zich afvragen waar ik het over heb. Deze keer is het Onderzeeërs: Labyrint van Yomi. Vrienden, ik ben dol op first-person dungeon crawl-RPG’s. Als type leefde ik van tovenarij en May & Magic. Tijdens de DS- en 3DS-jaren rolde ik van Etrian Odyssee tot Etrian Odyssee. Je wilt niet eens zien mijn PlayStation Vita-bibliotheek. Ik ben echter kieskeurig over wat ik aanbeveel in deze categorie, en met dat in gedachten wil ik dat je begrijpt dat ik niet aanraad onderzeeërs licht. Het is gemaakt door de ervaren mensen bij Expertise, en de horrorthema’s en nieuwe gameplay-mechanica zorgen ervoor dat het niet zomaar een ander gezicht in de menigte is.

Monster Hunter Tales 2: Wings of Destroy ($ 59,99)

Van gruizige horror tot felgekleurde avonturen. Monster Hunter Tales 2: Wings of Destroy is een vervolg waarvan ik eerlijk gezegd nooit had verwacht dat het zou gebeuren gezien de tijdspanne die was verstreken na de launch van de eerste. Verhalen nemen de geliefde Monster Jager setting en toeters en bellen en geeft er een geheel nieuwe draai aan, en deze aflevering is een stuk minder speels over hoe het gaat. Het is ook een van de meer benaderbare JRPG’s op deze lijst, terwijl het diep genoeg is zodat JRPG-fans er uit kunnen halen wat ze nodig hebben. Capcom zet deze vrij vaak op grote korting, waardoor het nog meer een koopje is.

Dat is de lijst, vrienden. Voeg zelfs een paar van deze spellen toe aan je verzameling en je bent wekenlang bezig. Wat nog belangrijker is, je zult de hele tijd een geweldige tijd hebben. Heb je nog andere JRPG’s waar je van houdt die op de een of andere manier aan onze beide lijsten zijn ontsnapt? Plaats ze in de reacties hieronder en laat iedereen weten waar ze nog meer naar moeten zoeken in die wilde grens die de eShop is. Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.