Geweldige outdooruitrusting voor een geweldige prijs: dat is ons doel elke week. Bekijk de koopjes hieronder en bespaar op uitrusting voor je volgende avontuur.

Marmot V10-pakket: $ 54 (50% korting)

Marmot V10-pakket

Marmot heeft dit ontworpen inpakken zodat u uw klimuitrusting gemakkelijk kunt opbergen en openen. Het heeft een clamshell-achtige ritssluiting, zodat het kan worden geopend om plat te liggen. Meerdere vakken houden je georganiseerd, terwijl de cinch-riem dingen veilig houdt. Elastische lussen bieden gemakkelijke toegang voor benodigdheden.

Winkel nu

SHRED Slam-Cap NoShock-helm: $ 72 (55% korting)

SHRED Slam-Cap NoShock-helm

Ga met vertrouwen de piste op helm. Het Rotational Power System (RES) is ontworpen om de affect van de rotatie op de hersenen te verminderen, en SlyTech-honingraatschuim helpt de impactenergie af te voeren om de kracht van de botsing te verminderen. Met een verstelbaar ventilatiesysteem kun je je warmteniveau regelen, terwijl anti-geurtechnologie de muskus van een lange dag bestrijdt.

Winkel nu

Poler De omkeerbare luiertas: $ 65 (50% korting)

Poler De omkeerbare luiertas

Opwarmen bij het vuur zonder in te boeten aan mobiliteit hiermee multifunctionele luiertas. Trek het omhoog om je middel en trek het aan om het als een gezwollen jas te dragen. Dankzij de schouderritsen heb je je handen vrij. Het is gemaakt met een duurzame ripstop nylon buitenkant en synthetische isolatie. Het is volledig omkeerbaar en geschikt voor temperaturen tot 50 graden.

Winkel nu

GoLite Prepared Set Go (RSG) Shell-jack — Dames: $ 80 (63% korting)

GoLite Ready Set Go (RSG) Shell-jas - Dames

Vierwegstretchstof gecombineerd met waterdichte ritsen en DWR-coating om dit te creëren lichte jas. Reflecterende eigenschappen helpen je zichtbaar te blijven bij weinig licht. Deze jas is ontworpen om te worden gelaagd met lichte tot middelzware basislagen en is een optie voor mensen die op zoek zijn naar lichtgewicht bescherming tegen de elementen.

Winkel nu

Salomon Backcountry-skiër
De beste backcountry ski’s van 2022-2023
We hebben de beste backcountry ski’s van 2022 getest met opties voor elk price range. Topkeuzes zijn Völkl, Scott en meer! Lees verder…

Harley Schäfer

Door Harley Schäfer

Harley Schafer is de dealscoördinator bij Lola Digital Media. Door tijd door te brengen in Oklahoma, New Mexico en Duitsland, ontstond een passie voor reizen en verkenning die heeft geleid tot een omgebouwd Ford-busje en de openbare weg die thuis is geworden.


Leave a Reply

Your email address will not be published.