Het Democratische Congrescampagnecomité draagt ​​een nieuwe infusie van contant geld over aan de campagne van vertegenwoordiger Tom Malinowski, bevestigde hij in een sms-bericht.

Ambtenaren van de commissie die aandrongen op anonimiteit omdat ze niet bevoegd waren om de strategie van de commissie te bespreken, beschreven het geld slechts als een investering van zes cijfers, maar Malinowski, de meest kwetsbare democraat in de congresdelegatie van New Jersey, zei dat hij de hulp verwelkomde.

Door de overdracht zou Malinowski televisiereclame kunnen kopen tegen lagere tarieven dan de groep alleen zou kunnen bemachtigen. Het komt erna een politiek tipsheet in New Jersey beweerde dat de commissie de heer Malinowski had overgelaten om “grotendeels voor zichzelf te zorgen” – wat volgens hem onjuist was. De commissie assisteerde eerder de heer Malinowski met $ 95.000 aan advertenties.

De heer Malinowski, die voor het eerst werd gekozen in 2018 en received de herverkiezing twee jaar later met een paar duizend stemmenis in een strakke rematch tegen Thomas Kean, Jr., de zoon van een populaire voormalige Republikeinse gouverneur. Zijn district, een luxe buitenwijk van de staat, werd iets vriendelijker voor de Republikeinen nadat de Democraten van New Jersey dit jaar de congreskaart van de staat hertekenden.

De bondgenoten van de heer Kean hebben de heer Malinowski gehamerd met advertenties waarin hij een onderzoek van de Home Ethics Committee aanhaalt naar beweringen dat hij honderdduizenden {dollars} in aandelentransacties niet naar behoren heeft bekendgemaakt, een fout waarvoor hij de verantwoordelijkheid heeft genomen en zei voortgekomen uit onvoorzichtigheid.

Malinowski, voormalig ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken en mensenrechtendeskundige, is een van de meer conservatieve Huisdemocraten. Hij heeft verhoogd meer dan $7,5 miljoen in deze campagnecyclus, volgens de gegevens van de federale campagnefinanciering, maar is over het algemeen zwaar uitgegeven.

De Home Majority PAC, een groep die dicht bij voorzitter Nancy Pelosi staat, heeft de heer Malinowski gesteund met bijna $ 1,5 miljoen aan televisiereclame, terwijl zijn Republikeinse tegenhanger en andere geallieerde groepen tot nu toe minstens $ 10 miljoen hebben uitgegeven, volgens AdImpact.

In een sms erkende dhr. Malinowski dat de overdracht van de commissie “niet enorm” was, maar zei dat we met de hulp van de PAC en “mijn eigen solide fondsenwerving ons staande houden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.