Veteraan veiligheid Devin McCourty zegt: New England Patriots followers zijn “verwend” nadat ze tweedejaars quarterback Mac Jones hebben uitgejouwd tijdens het 33-14 verlies van maandagavond.

McCourty suggereerde de dominantie van de patriotten onder Tom Brady heeft geleid tot hoge verwachtingen.

New England Patriots quarterback Mac Jones staat aan de zijlijn tijdens een offensieve drive tijdens de tweede helft van een wedstrijd tegen de Chicago Bears, maandag 24 oktober 2022, in Foxborough, Massachusetts.
(AP Foto/Michael Dwyer)

“Ik ben hier al heel lang. Ik ben uitgejouwd. We zijn uitgejouwd. Tom is uitgejouwd. Als veteraan begrijp ik dat we in een gebied spelen waarvan ik zal zeggen dat het erg verwend is in wat het verwacht van de crew”, aldus McCourty.

MAC JONES VAN PATRIOTS REAGEERT OP BAILEY ZAPPE-CHANTS: ‘IK MOET GEWOON BETER IN MIJN WERK DOEN’

“Toen ik hier aankwam, ging alles over: ‘Hoe win je drie Tremendous Bowls?’ Als je een tijdje in de NFL zit, realiseer je je – we hebben dat voor elkaar gekregen – maar het is geen normale taak om te zeggen: ‘Je moet drie Tremendous Bowls winnen om als een goed voetbalteam te worden beschouwd.’ Ik denk dat het een beetje is wat het is, en over het algemeen zijn we deze week erg gefocust geweest op het proberen om te winnen.”

New England Patriots quarterback Mac Jones loopt van het veld na een 33-14 verlies tegen de Chicago Bears maandag 24 oktober 2022 in Foxborough, Massachusetts.

New England Patriots quarterback Mac Jones loopt van het veld na een 33-14 verlies tegen de Chicago Bears maandag 24 oktober 2022 in Foxborough, Massachusetts.
(AP Foto/Michael Dwyer)

McCourty merkte ook op dat Jones vroeg in het tweede kwartaal op de financial institution werd gezet, ondanks de optiek van de timing geen “large deal” was, en verdubbelde op coach De bewering van Invoice Belichick dat het vanaf het start deel uitmaakte van het spelplan van de Patriot.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Jones werd uitgeschakeld met 12 minuten te gaan in het tweede kwartaal nadat hij een interceptie gooide met de Patriots met een 10-0 achterstand. Followers braken vervolgens uit in gezangen voor rookie quarterback Bailey Zappe.

Mac Jones (10) en Bailey Zappe (4) van de New England Patriots staan ​​op het veld voorafgaand aan een wedstrijd tegen de Chicago Bears in Gillette Stadium 24 oktober 2022 in Foxborough, Massachusetts.

Mac Jones (10) en Bailey Zappe (4) van de New England Patriots staan ​​op het veld voorafgaand aan een wedstrijd tegen de Chicago Bears in Gillette Stadium 24 oktober 2022 in Foxborough, Massachusetts.
(Maddie Meyer/Getty Photos)

“Ik moet gewoon beter mijn finest doen in mijn werk, en daar komt het allemaal op neer. Dat is alles wat ik kan controleren”, zei Jones na de wedstrijd. “Eerlijk gezegd hebben we hier een goede kans om tegen de… (New York) Jets, en daar ben ik op gefocust.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Ik ga mijn finest doen om mijn beste beentje voor te zetten. Ik heb eerder in deze situatie gezeten en ga gewoon proberen het crew te helpen. Wat mijn rol ook is, ik zal er klaar voor zijn en ik zal geef het 100%.”

Belichick bevestigde donderdag dat Jones zal starten voor de Patriots Sunday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.