Bluebird Backcountry’s ‘Boot Tan Fest’ nodigde vrouwelijke backcountry-skiërs uit voor een dag van opdagen en opscheppen – in de buff.

Het volstaat te zeggen, de maart evenement was een succes. Nu is het een trailer, en binnenkort zal het een documentaire zijn.

Evenementorganisator Jenny Verrochi zei: “’Full Frontal Freedom’ kwam voort uit een verlangen om de rebellen, de over het hoofd geziene en de afvalligen te verenigen en een movie te maken die de focus verschuift van zoomlijnen naar richels.

Op de high van die piek, temidden van scheurende huiden en afstotende lagen, golfde een gevoel van collectieve vrijheid door de naakte menigte. Vooral vrouwen hebben het de laatste jaren zwaar gehad. Dus deze ruimte, dit evenement, deze dag – is voor ons, en ‘Full Frontal Freedom’ legt het allemaal huge.”

Looptijd: 1 minuut

WTF?! Naakt mountainbiken uitgelegd
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om zonder kleren te mountainbiken? We sloten ons aan bij een naakte mountainbikegroep om erachter te komen. Lees verder…
Sam Anderson

Door Sam Anderson

Sam heeft over het Amerikaanse continent gezworven om avonturen te volgen, natuurlijke wonderen te ontdekken en goede verhalen te vinden. Nadat hij naar de universiteit was gegaan om schrijver te worden, werd hij afgeleid (of gered) door rotsklimmen en bracht hij het grootste deel van het volgende decennium op de weg door, zichzelf onderhoudend met handelswerk. Hij had adressen in de Adirondack Mountains, Las Vegas en op de een of andere manier Kansas, maar zijn hart hoort thuis in het heuvelland van Texas.

Onderwerpen: Nieuws, Skiën, Vrouwen

Trefwoorden: Bluebird Backcountry, naakt skiën


Leave a Reply

Your email address will not be published.