ComingSoon is verheugd om een ​​exclusieve clip te debuteren van Scorching Blooded: As soon as Upon a Time in Korea, de nog te verschijnen actiefilm geschreven en geregisseerd door Cheon Myeong-kwan. De movie draait nu in geselecteerde theaters en is vanaf 1 november overal beschikbaar through video-on-demand.

MEER: Exclusieve Scorching Blooded: As soon as Upon a Time in Korea Trailer Previews aankomende actiefilm

“Een ervaren gangster, Hee-su, wil zich terugtrekken uit zijn misdaadfamilie in de gewelddadige havenstad Kuam, Korea”, luidt de synopsis. “Maar een onverwacht verraad leidt hem op een bloederig pad waar hij verstrikt raakt in het midden van een bendeoorlog met dodelijke gevolgen.”

Bekijk de exclusieve Scorching Blooded: As soon as Upon a Time in Korea filmpje hieronder:

MEER: Exclusieve Vampire Academy Clip geeft een preview van de seizoensfinale

Scorching Blooded: As soon as Upon a Time in Korea is geschreven en geregisseerd door Cheon Myeong-kwan. Met Jung Woo, Kim Kap-su, Choi Moo-sung, JI Seung-hyun en Lee Hong-nae. De movie draait nu in geselecteerde theaters en is vanaf 1 november overal beschikbaar through video-on-demand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.