Moderne oorlogsvoering 2 is momenteel erg heat. Al die opwinding strekt zich uit tot het pc-platform, waar jaarlijkse Name of Obligation-releases de neiging hadden om slecht te presteren of, in sommige gevallen, helemaal niet te registreren.

Die pattern is natuurlijk al een tijdje aan het veranderen, maar Fashionable Warfare 2 lijkt dit jaar de dingen naar nieuwe hoogten op laptop te hebben gebracht.

Vroege toegang voor de MW2-campagne heeft de zaken ook goed opgezet.

Op Steam was en blijft Fashionable Warfare 2 een van de platformen wekelijkse topverkopers. Er was weinig kans dat het bij de lancering geen hit zou worden, maar we hebben nu de harde cijfers om het te bewijzen. De sport trok enkele uren geleden maar liefst 238.522 gelijktijdige spelers aan op zijn hoogtepunt.

SteamDB’s grafieken laten een gestage stijging van de spelersactiviteit ‘s nachts zien. Aangezien veel kopers in mattress of aan het werk waren toen de sport in hun regio stay ging, zal dat aantal later vandaag en in het weekend waarschijnlijk groeien.

Dit is Name of Obligation’s hoogste gelijktijdige piek ooit op Steam en haalt de vorige recordhouder in Black Ops 3, met 63.681.

Op het second van schrijven staat Fashionable Warfare 2 op nummer vijf van de meest gespeelde video games van Steam. Nog interessanter is hier dat de nieuwe piekconcurrent is aanzienlijk hoger dan de bèta van vorige maanddie voor iedereen toegankelijk was (tenminste in de laatste twee dagen).

De Steam-cijfers vertegenwoordigen natuurlijk niet de hele bevolking op laptop, omdat je de sport nog steeds op Battle.web kunt kopen. Computer-codes die in winkels van derden zijn gekocht, zijn ook beperkt tot het eigen platform van Activision Blizzard, dus het is mogelijk dat daar de meerderheid bestaat.


Het ultieme wapen iS-team.

Met cross-play (hoewel sommigen willen het uitschakelen), cross-progressie en goed geoptimaliseerde pc-versies, was de comeback van Name of Obligation onvermijdelijk. Het feit dat Activision besloot dat Fashionable Warfare 2 de juiste sport was om breng Name of Obligation terug naar Steam maakte de zaken alleen maar beter.

Als je een van de miljoenen mensen bent die momenteel de multiplayer van Fashionable Warfare 2 spelen, hebben we gedegen advies over: de snelste manier om je wapens te verbeterenen de beste modi voor grote XP-winsten.

Als je in plaats daarvan vastzit op je werk, geniet dan van onze campagne beoordeling en al onze andere dekkingen van Moderne oorlogsvoering 2 onder de game-tag.


Leave a Reply

Your email address will not be published.