Sq. Enix heeft de acht verschillende magische parkour-vaardigheden uitgelegd in uitgesproken waarmee de speler de wereld van Athia kan versnellen, schalen en vliegen.

Gedetailleerd in a PlayStation-blog publish, zullen de verschillende vaardigheden niet allemaal vanaf het start worden ontgrendeld, maar hoofdrolspeler Frey zal ze waarschijnlijk vrij snel opbouwen, aangezien ontwikkelaar Luminous Productions zich sterk op traversal lijkt te concentreren.

Circulate is de meest elementaire van de parkour-vaardigheden en schijnbaar de eerste die Frey zal leren. Hiermee kan de speler met grote snelheden door de kaart sprinten en over objecten springen die in de weg staan, zoals kleine rotsen of muren.

Het vereist echter wel uithoudingsvermogen, maar de Rush-vaardigheid fungeert hier als een tijdelijke oplossing, omdat Frey haar topsnelheden kan behouden zonder haar energie te verspillen. Af en toe verschijnen er oranje vlammen rond het personage en als je op dit second op Cirkel drukt, barst Frey nog sneller naar voren zonder uithoudingsvermogen te gebruiken.

Het op deze manier aan elkaar koppelen van traversale vaardigheden is een belangrijk mechanisme in Forspoken, en wanneer het onder de knie is, kan het worden gebruikt om over de kaart te zippen, ongeacht het terrein. Spelers kunnen ook een lage sprong maken met de Shimmy-vaardigheid, dubbel springen met Scale en bijvoorbeeld een klif beklimmen met Soar.

Wanneer ze van de prime van die kliffen springt, plaatst de Float-vaardigheid Frey in een waterbel die fungeert als een zweefvliegtuig, en ze heeft ook wat in wezen een grijpvaardigheid is, Zip genaamd, die kan worden gebruikt voor traversal of als ontwijkingsmechanisme in gevechten .

Leave a Reply

Your email address will not be published.