Frank Ocean is terug met een nieuwe Apple Music Present, Homerus Radio, die wordt beschreven “een venster van een uur naar wat zich na sluitingstijd op ons kantoor afspeelt.” Het wordt uitgezonden op donderdag om 22.00 uur ET, en je kunt naar de eerste aflevering luisteren hier.

Ocean’s verklaring vervolgde:

Twin line array-luidsprekers houden het hof, ze zijn maar een beetje luid. Iemand stofzuigt de tapijten in een andere kamer en voegt witte ruis toe aan het nummer. Een bewaker die terugkomt van een sigarettenpauze kan het allemaal horen vanuit de raise. Vergrote ogen kijken door een headset vol met lichtrasters en lenzen en loepen. Schedels op wartels maken geen plotselinge bewegingen die over papierwerk, pennen, messen, ondeugden, metalen en edelstenen vliegen.

Kunstlicht stroomt uit kleine bussen zoals die draken die uit cilinders ontspringen, zoals de eindeloze linten die uit het oor van een goochelaar worden getrokken. Media schieten heen en weer en weer terug over het web. Sorkin-achtige stroll and talks reizen door de gangen verder en verder van het geluid. Dit is Homer-radio. Een kantoorgeluid. Hoor je onze ‘stem’ niet? Het is geen doodlopende lijn.

In juli werd Ocean uitgebracht twee nieuwe afleveringen van Blonde Radionaar aanleiding van ‘Xmas particular’ in december 2021. Meer latest onthulde hij een nieuwe Homer-collectie met onder meer: een 18-karaats geelgouden cockring geprijsd op $ 25.000 (£ 20.700).

Leave a Reply

Your email address will not be published.