Democraten in het hele land worden geconfronteerd met een steeds somberder vooruitzicht, aangezien verkiezingsvoorspellers met minder dan twee weken te gaan meer races in het voordeel van de Republikeinen blijven verschuiven Verkiezingsdag.

De verschuivingen hebben plaatsgevonden in een aantal races die ooit onbereikbaar waren voor Republikeinen. Maar terwijl de bezorgdheid van de kiezers over inflatie, de economie, gewelddadige misdaad en de grenscrisis blijft toenemen, beginnen de Democraten de hoop te zien op het behoud van de meerderheid in beide huizen van het Congres, en in sommige gouverneurschappen, door hun vingers glippen.

Op dinsdag, Energy Rankings van Fox Information wijzigingen aangebracht in vijf belangrijke rassen, allemaal gecentreerd in het noordoosten van de VS, een regio die de laatste jaren meer democratisch is geworden.

De veranderingen omvatten met title de New Yorkse gouverneurswedstrijd tussen de zittende Democratische Gouverneur Kathy Hochul en het Republikeinse Congreslid Lee Zeldin, die verschoof van “solide democratisch” naar “waarschijnlijk democratisch”, en de race in het 17e congresdistrict van de staat tussen de democratische congrescampagne Commissievoorzitter Rep. Sean Patrick Maloney en Republikein Mike Lawler, die verschoven van “lean Democratic” naar een toss-up.

‘DEMOCRATEN ZIJN BEZORGD’: AZ SENATE RACE KOMT DICHTER BIJ GOP PICKUP TERRITORY, MASTERS ZEGT KELLY ‘FLOUNDERING’

Rechts: de voorzitter van het Amerikaanse Huis Nancy Pelosi (D-CA) spreekt met verslaggevers tijdens haar wekelijkse persconferentie op Capitol Hill in Washington, VS, 8 december 2021. Hyperlinks: de Amerikaanse president Joe Biden spreekt met verslaggevers na opmerkingen over het banenrapport van november in het Witte Huis in Washington, VS, 3 december 2021.
(Hyperlinks: REUTERS/Kevin Lamarque Rechts: REUTERS/Elizabeth Frantz)

De andere veranderingen omvatten het 4e congresdistrict van New York van “waarschijnlijk democratisch” naar “leunt democratisch”, het 22e congresdistrict van New York van opgooien naar “leunt Republikeins” en het 3e congresdistrict van New Jersey van “waarschijnlijk democratisch” naar “leunt democratisch .”

Over het algemeen voorspelt Fox dat de Republikeinen het voordeel hebben en ergens tussen de 216 zetels in het huis kunnen winnen als het slechtste situation en 249 zetels als het beste situation. De partij heeft 218 zetels nodig voor een meerderheid.

Bovendien beschouwt het de controle over de Senaat als een toss-up.

De Universiteit van Virginia Centrum voor Politiek bracht deze week ook wijzigingen aan in vijf belangrijke Home-beoordelingen in het voordeel van de GOP, waaronder in het 5e congresdistrict van Oregon tussen de Republikein Lori Chavez-DeRemer en Democraat Jamie McLeod Skinner. Republikeinen hebben een verrassend momentum opgebouwd in de diepblauwe staat, aangezien dakloosheid en de drugscrisis zorgen over de kwaliteit van leven hebben doen toenemen.

CHENEY STEUNT SLOTKIN: GOP REP’S EERSTE GOEDKEURING VAN DEMOCRAAT

Web als Fox Information verschoof de voorspeller de race in het 22e congresdistrict van New York van een gooi naar “leunt Republikeins”, maar ook het 27e congresdistrict van Californië van een worp naar “leunt Republikeins”, het 2e congresdistrict van New Mexico van een opgooien naar “leunt Republikeins” en het 25e congresdistrict van New York van “veilig democratisch” naar “waarschijnlijk democratisch”.

De voorspeller voorspelde dat de “meest waarschijnlijke” uitkomst in november zal zijn dat de Republikeinen de controle over het Huis winnen met een winst van “ergens in de hoge tienerjaren of lage 20’s”, en beschouwt de algehele controle over de Senaat als een opgooi.

Links: Mark Kelly in New York op 22 februari 2018. Rechts: Blake Masters in Phoenix, Arizona op 1 augustus 2022.

Hyperlinks: Mark Kelly in New York op 22 februari 2018. Rechts: Blake Masters in Phoenix, Arizona op 1 augustus 2022.
(Dimitrios Kambouris/Brandon Bell)

Prepare dinner Politiek Rapport maakte deze week de meeste raceveranderingen, waaronder een opmerkelijke verschuiving in de verhitte race van de Senaat in Arizona tussen de zittende Democratische Senaat Mark Kelly en zijn Republikeinse uitdager, Blake Masters, van ‘lean Democratisch’ naar een toss-up.

Web als Fox Information en de Universiteit van Virginia, verschoof de voorspeller het 17e congresdistrict van New York van “leunt democratisch” naar een toss-up, maar ook een aantal andere races die niet in de andere rapporten waren opgenomen.

DEMOCRATEN VINDEN ZICH VINDEN ‘WAAROM WE ZUIGEN’ ALS ZE MOGELIJKE TUSSENTIJDSE VERLIES TEGENKOMEN: POLITICO KOLOM

Het verschoof het 49e congresdistrict van Californië van “leans democratisch” naar een gooi, het 5e congresdistrict van Connecticut van “leunt democratisch” naar een gooi, het 7e congresdistrict van Virginia van “lean’s democratisch” naar een gooi, het 10e congresdistrict van Virginia District van ‘solide democratisch’ tot ‘waarschijnlijk democratisch’ en het 3e congresdistrict van Wisconsin van ‘leunt Republikeins’ tot ‘waarschijnlijk Republikeins’.

De voorspeller voorspelde ook dat de Republikeinen de controle over het Huis zullen winnen met een winst van ergens tussen de 12 en 25 zetels, en dat de Senaat een “toss-up” blijft.

De Republikeinse gouverneur van Oklahoma, Kevin Stitt, spreekt met Fox News Digital vanuit zijn kantoor.

De Republikeinse gouverneur van Oklahoma, Kevin Stitt, spreekt met Fox Information Digital vanuit zijn kantoor.
(Fox Information Digital/Jon Michael Raasch)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Ondanks de positieve vooruitzichten voor Republikeinen,,De Democraten hadden deze week wel een paar races in hun voordeel.

Volgens de Energy Rankings van Fox Information verschoof de gouverneursrace van Oklahoma van ‘solide Republikein’ naar ‘waarschijnlijk Republikeins’, terwijl Prepare dinner Political Report AK-AL verschoof van ‘opgooien’ naar ‘leunt Democratisch’, IA-02 van ‘waarschijnlijk Republikeins’ naar ‘neigt Republikeins’, KS-03 van opgooien naar ‘leunt democratisch’ en NC-01 van ‘leunt democratisch’ naar ‘waarschijnlijk democratisch’.


Leave a Reply

Your email address will not be published.