Terwijl Henry Cavill in toekomstige DC-films terugkeert naar zijn favoriete rol als Superman, ging de acteur onlangs in op geruchten dat hij binnenkort in de MCU zou verschijnen.

GERELATEERD: Henry Cavill bevestigt zijn terugkeer naar de rol van Superman

In een gesprek met Josh Horowitz van MTV werd Cavill gevraagd naar geruchten dat hij in beide HBO’s zou verschijnen. Huis van de Draak en Marvel Studios’ Loki Seizoen 2. Cavill ontkende beide geruchten en merkte op dat hij niet het gevoel heeft dat er een plaats voor hem is in Westeros en grapte dat hij, voor zover hij wist, zeker niet in Loki.

“Voor zover ik weet, ga ik er niet bij zijn” Loki”, zei Cavill voordat hij een grapje maakte dat het een beetje lastig zou zijn om ermee om te gaan Loki terwijl hij ook verschijnt als Superman. “Het zou lastig zijn om in dit stadium mee om te gaan, maar als James Gunn het zou kunnen, kan ik het misschien ook.”

Omdat Cavill het gezicht van Superman is en onlangs heeft bevestigd dat hij terug is als het iconische personage na een cameo in de Zwarte Adamlijkt het voor Cavill voorlopig bijna onmogelijk om in een Marvel-project te verschijnen.

Geruchten over zijn optredens in de present, of de MCU als geheel, kwamen altijd voort uit de gedachte dat Cavill officieel klaar was met het spelen van Superman, en dus klaar met de nieuw gevormde DC Studios als geheel. Dat is echter niet meer het geval, wat voorlopig de deur lijkt te sluiten voor Cavill’s plaats in de MCU.

Hoewel we niet veel weten over het komende tweede seizoen van Lokischrijver Michael Waldron — die als hoofdschrijver diende op Loki en als schrijver op Physician Unusual in het multiversum van waanzin — vertelde Deadline dat het workforce achter de serie ‘nieuwe emotionele grond had gevonden om te dekken’.

GERELATEERD: Loki Seizoen 2 Set Foto’s Zie Loki en Sylvie Herenigen

Seizoen 2 van Loki wordt naar verwachting pas start 2023 uitgezonden. Het is momenteel niet precies bekend wat het seizoen zal doen, vooral na het chaotische einde van het eerste seizoen, waarin Kang een van de grotere schurken werd in het overkoepelende Marvel Cinematic Universe terwijl hij schijnbaar Loki transporteert geheel naar een ander universum.


Leave a Reply

Your email address will not be published.