Het Callisto-protocol zal niet in Japan worden uitgebracht omdat de recreation daar geen beoordeling heeft gekregen, vermoedelijk vanwege het geweld en de gore. De studio zei by way of haar Japanse Twitter-account dat de gelokaliseerde versie voor Japan zal worden stopgezet en dat iedereen die een pre-order heeft geplaatst, een terugbetaling zal krijgen.

Het Callisto Protocol vindt plaats in een gevangenis op een van de manen van Jupiter, Callisto. De recreation belooft extreem gewelddadig en bloederig te worden. Hanging Dance-baas Glen Schofield zei zelfs dat het ontwikkelingsteam ter inspiratie naar gruwelijke auto-ongelukscènes keek.

Het Callisto-protocol wordt op 2 december gelanceerd voor PS5, Xbox Collection X|S en computer. De recreation zou een vervolg kunnen voortbrengen, aangezien Schofield heeft gezegd dat hij ideeën heeft voor further inzendingen in de serie.

In minder eng nieuws heeft Gotham Knights-ontwikkelaar Warner Bros. Montreal een nieuwe replace voor de recreation uitgebracht die tot doel heeft de prestatieproblemen op computer te verbeteren, met binnenkort een PS5- en Xbox Collection X|S-patch. Dit is een kleine patch, maar er zal een meer substantiële replace volgen, aangezien de studio een “combine van benodigde fixes die sinds de lancering zijn verschenen” voor de recreation lijkt toe te voegen, met identify de stabiliteit van de framesnelheid op consoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.