Marvel‘s Fase 4 kan een beetje onsamenhangend aanvoelen, afhankelijk van uw perspectief. Daarom is het handig dat Kevin Feige uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Mensen hebben een paar klachten over fase 4 en de staat van de MCU in het algemeen nu, maar hopelijk zijn die op weg om te worden opgelost.

Veel mensen hebben het gevoel dat fase 4 overal is geweest, met meer Disney+ collection dan movies. De movies waren ook van enorm wisselende kwaliteit. Tijdens de vorige drie fasen waren de meeste movies die uitkwamen universeel geliefd. Dat is nu niet het geval. Movies zoals Eeuwigen en Thor: liefde en donder kwam tussen de slechtste recensies in de geschiedenis van Marvelen reacties op She-Hulk zijn gemengd.

THOR: LIEFDE EN DONDER
Marvel

Ondanks dat alles, opwinding voor Black Panther: Wakanda Ceaselessly is op een recordhoogte, en als alles goed gaat, zou het een van de beste movies in Part 4 kunnen zijn. Een van de grootste elementen van Black Panther: Wakanda Ceaselessly is de introductie van Namen. Namor is extreem belangrijk voor een heleboel Marvel-verhalen, en verder is hij gewoon cool. In de strips komt hij uit Atlantis. Hij dateert ook uit Marvel stripverhalen #1, die in 1939 werd uitgebracht.

Volgens Kevin Feige, Namor en Black Panther: Wakanda Ceaselessly zijn de sleutel om te begrijpen wat alle fase 4 van de MCU – te beginnen met WandaVision op Disney+ en eindigend met Wakanda voor altijd in theatersalles over is geweest. Bij de Wakanda voor altijd première, legde Feige uit…

De reden [Black Panther: Wakanda Forever] ankers Fase 4 — en de Vakantiespecial Guardians of the Galaxy – komt omdat de fasen allemaal over introducties gaan. En Fase 4, denk aan alle personages die we hebben ontmoet. En nu, eindelijk, in de finale van fase 4, als we het in fasen bekijken, ontmoeten we een heel nieuw koninkrijk en een personage dat de foundation vormt van wat we bij Marvel doen.

Je kunt het hele interview met Kevin Feige hieronder bekijken. Black Panther: Wakanda Ceaselessly draait vanaf St Martin’s Day overal in de bioscoop.

Marvel’s aankomende fase vier, vijf en zes film- en tv-line-up

Hier is elke movie en present die Marvel momenteel heeft gepland voor launch in Part 4, 5 en Six van hun filmische universum.


Leave a Reply

Your email address will not be published.