Goede hamburger misschien binnenkort weer de thuisbasis van de Good Burger.

Het klinkt als een luchtkasteel, of misschien een uitgebreide grap, maar blijkbaar een vervolg op de cultkomedie voor kinderen uit 1997 Goede hamburgergebaseerd op de serie sketches van televisie en met in de hoofdrol Kenan Thompson en Kel Mitchell, gebeurt echt. Thompson zegt zelf dat het script voor de movie is geschreven en dat het vervolg ‘gaat gebeuren’, zo’n 25 jaar na de oorspronkelijke bioscoophits.

Zoals hij uitlegde aan Amusement vanavond

Het is dichterbij dan ooit. Dus ik denk niet dat iets het zal doen ontsporen … We hadden een lezing, als een klein privé-ding, gewoon om het script waar we aan hebben gewerkt hardop te horen — alleen met een paar vrienden en een paar mensen van Paramount en Nickelodeon, en het was zo grappig.

Thompson en Mitchell hadden onlangs een Goede hamburger reünie tijdens de Emmy Awards, die Thompson organiseerde.

Het paar was eerder herenigd voor een Goede hamburger schets op The Tonight Present met Jimmy Fallon in de hoofdrol in 2015. Ze onthulden voor het eerst discussies over een potentiële Goede hamburger filmvervolg in 2018. The Goede hamburger idea is ontstaan ​​​​op de Nickelodeon-schetsserie Dat allemaal in de jaren ’90. (Die serie is de afgelopen jaren ook nieuw leven ingeblazen door Nickelodeon, met zowel Thompson als Mitchell als uitvoerende producenten en als gaststerren.)

Mitchell en Thompson plaatsten deze week ook een video van het script op Instagram, wat aangeeft dat het ding echt bestaat, en dat het bijna gebeurt.

Goede hamburger 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar Thompson lijkt er zeker van te zijn dat de movie er komt.

10 filmtitels die veelgebruikte zinnen werden

Hoeveel van deze termen gebruik je in een gesprek?


Leave a Reply

Your email address will not be published.