Er is een nieuw schoenenmerk in de stad! Hilma wil een revolutie teweegbrengen in hardloopschoenen met zijn nieuwe pasvormtechnologie.

Gisteren lanceerde een nieuw merk genaamd Hilma zijn eerste hardloopschoen voor dames met behulp van ‘massa-personalisatie’. Het merk is geïnspireerd door het idee dat beha’s niet voor iedereen geschikt moeten zijn – en dat geldt ook voor hardloopschoenen.

Ultramarathon loper Brooke Torres richtte in 2019 Hilma op, een op vrouwen gericht merk. Op ultramarathonafstanden ontdekte Torres dat de basisaanpak van andere hardloopschoenen niet goed genoeg was. En het duurde niet lang voordat ze er iets aan deed.

Haar nieuwe merk wordt ondersteund door enkele van de grootste prestatiemerken in sportschoenen, waaronder Jeanne Jackson, voormalig president van Nike, en Jason Jacobs, oprichter en voormalig CEO van RunKeeper.

(Foto/Hilma)

En terwijl Hilma massapersonalisatie gebruikt om haar schoenen aan te passen, hebben andere merken vooruitgang geboekt. Een zo’n merk is Currex-inlegzolenmet zijn Insole Finder die kunstmatige intelligentie gebruikt om u te helpen de juiste pasvorm van de binnenzool te vinden.

Dankzij de vooruitgang van de technologie rondom, kunnen we grote vooruitgang in schoeisel verwachten.

Hoe het werkt

Verwerkt met VSCO met c8-preset
(Foto/Hilma)

Om te beginnen verzamelt het direct-to-consumer merk informatie zoals welk kind hardlopen, wandelen of wandelen u van plan bent te doen in de schoenen, evenals uw typische schoenmaat en of u de neiging heeft om een ​​maat groter of kleiner te nemen (of tussen maten). Vervolgens verzamelt het informatie over de pasvorm (zoals welke merken het beste bij je passen: HOKA vs. Brooks vs. Altra).

Er wordt gevraagd naar werkelijke voetmaten, schoenbreedtes, inlegzolen en tal van andere maatvragen.

Maar het pasvormmodel voor deze schoenen houdt daar niet op: het merk vraagt ​​ook naar het gevoel (even belangrijk als de daadwerkelijke pasvorm). Er wordt gevraagd naar uitglijden van de hiel, blaren, toeboxen, kussen, eeltknobbels, ondersteuning van de voetboog en nog veel meer. Het zal zelfs vragen naar uw lichaam, inclusief gewicht, leeftijd en geslacht.

Ten slotte eindigt de gepersonaliseerde fit-vragenlijst met het vragen naar de belangrijkste kenmerken van schoenen voor jou. Is het kussen, ademend?

Hilma Schoenspecificaties

  • Materiaal: Eco-gebaseerd materiaal, inclusief op suikerriet gebaseerde EVA-tussenzool
  • Match: 3 pasmodellen per maat
  • Maten: 45 beschikbaar; 5-12 (inclusief halve maten)
  • Prijs: $ 159
  • Gewicht: 9,7 oz.

Kopie van Hilma Evergreen zijaanzicht

Over het algemeen is de web site eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De vragen combineren meerdere keuzes, beoordelingen en gelijkenisschalen, samen met open opties om meer informatie toe te voegen voor het geval ze iets hebben gemist.

Het invullen van de enquête neemt enige tijd in beslag, maar zelfs als u geen ultramarathonloper bent, is het de moeite waard om een ​​hardloopschoen te kopen die is afgestemd op uw behoeften.

Om een ​​paar te bemachtigen, try Hilma’s web site, waar u uw eigen gegevens kunt invoeren en de web site de schoen kunt laten kiezen die bij u previous. Met meer dan 45 maten en opties voor pasvorm op maat, zijn we erg enthousiast om een ​​paar uit te proberen.

Merrell Antora X Trail Sisters-samenwerking
Merrell’s nieuwe, door kunstenaars ontworpen trailschoenen hebben een missie: meer vrouwen rennen
Het schoenenmerk en hardloop-non-profit, Path Sisters, gaat op pad om de deelname van vrouwen aan trailrunning te promoten. Lees verder…


Leave a Reply

Your email address will not be published.