Tom Brady en Gisele Bündchen maakten vrijdag, na weken van speculatie, officieel hun scheiding bekend.

Ondanks de zeer openbare geruchten, NFL-ster en voormalig supermodel waren in staat om hun splitsing onder de radar af te ronden.

Volgens Katherine Miller, oprichter van de Miller Legislation Groupheeft de reden waarom het ex-echtpaar waarschijnlijk geen openbare ruzie heeft gehad te maken met twee componenten: een huwelijkse voorwaarden en hun standvastige toewijding aan hun kinderen.

“Een ding dat de meeste mensen zich niet realiseren over echtscheidingen, is dat de meeste echtscheidingen buiten de rechtszaal worden afgehandeld en niet in één”, legt Miller uit aan Fox Information Digital. “Voor Tom en Gisele is het een enorm voordeel om hun echtscheidingsonderhandelingen in een vergaderruimte te houden in plaats van in een rechtszaal, dat ze hun persoonlijke zaken stil en discreet houden. Tom en Gisele hadden een huwelijkse voorwaarden die de verdeling van hun vermogen dicteerde en minimaliseerde wat er was om over te argumenteren. Ze moesten zeker een ouderschaps- en voogdijplan uitwerken als onderdeel van hun scheiding, maar ze willen duidelijk allebei het beste voor hun kinderen.”

TOM BRADY EN GISELE BUNDCHEN’S RELATIE DOOR DE JAREN heen

Miller vervolgde: “Vanaf nu zullen we zien of ze goed blijven samenwerken of dat er geschillen zullen ontstaan ​​over de manier waarop ze de overeenkomst nakomen die ze zijn aangegaan. Misschien zullen er ouderschapsgeschillen zijn die in de pers of Maar in het belang van hun kinderen kunnen ze onerous blijven werken om die meningsverschillen privé te houden.”

Tom Brady en Gisele Bündchen maakten hun scheiding vrijdag officieel bekend in aparte Instagram-posts.
(Instagram)

De voetbalster en voormalig supermodel maakten beide vrijdag officieel hun scheiding bekend in aparte Instagram-posts.

De quarterback van Tampa Bay Buccaneers en het supermodel ontweken geruchten over echtscheidingen sinds het start van het NFL-seizoen van 2022.

Tom Brady verlaat zijn teamhotel op zondag 16 oktober 2022 voor zijn wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers.  De 45-jarige quarterback van de Tampa Bay Buccaneers werd gezien zonder zijn trouwring, twee weken voordat hij zijn scheiding van zijn vrouw Gisele Bundchen aankondigde.

Tom Brady verlaat zijn teamhotel op zondag 16 oktober 2022 voor zijn wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers. De 45-jarige quarterback van de Tampa Bay Buccaneers werd gezien zonder zijn trouwring, twee weken voordat hij zijn scheiding van zijn vrouw Gisele Bundchen aankondigde.
(The Picture Direct voor Fox Information Digital)

“De afgelopen dagen hebben mijn vrouw en ik onze scheiding van elkaar na 13 jaar huwelijk afgerond”, schreef Brady op zijn Instagram. “We zijn tot deze beslissing gekomen in der minne en met dankbaarheid voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. We zijn gezegend met mooie en geweldige kinderen die in alle opzichten het middelpunt van onze wereld zullen blijven. We zullen als ouders blijven samenwerken om er altijd voor te zorgen ze krijgen de liefde en aandacht die ze verdienen.”

Bündchen gaf ook haar eigen verklaring af op haar Instagram. “De beslissing om een ​​huwelijk te beëindigen is nooit gemakkelijk, maar we zijn uit elkaar gegroeid en hoewel het natuurlijk moeilijk is om zoiets mee te maken, voel ik me gezegend met de tijd die we samen hebben gehad en wens ik alleen het beste voor Tom altijd. Ik vraag vriendelijk om onze privateness te respecteren in deze gevoelige tijd. Dank je wel.”

Tom Brady woonde alleen de bruiloft van Robert Kraft, eigenaar van de New England Patriots, bij.

Tom Brady woonde alleen de bruiloft van Robert Kraft, eigenaar van de New England Patriots, bij.
(The Picture Direct voor Fox Information Digital)

De vertegenwoordiger van de Tremendous Bowl-kampioen had geen commentaar op Fox Information Digital toen hem eerder werd gevraagd naar berichten dat hij een echtscheidingsadvocaat had ingehuurd.

Brady en Bündchen ontmoetten elkaar in 2006 through een vriend in een wijnbar en trouwden drie jaar later op 26 februari 2009.

BINNEN TOM BRADY, GISELE BUNDCHEN’S MULTIMILJOEN-DOLLAR RIJK TIJDENS DE OFFICILE AANKONDIGING VAN DE ECHTSCHEIDING

De twee waren nog maar een paar maanden aan het daten toen Bündchen erachter kwam dat Brady’s ex-vriendin, actrice Bridget Moynahan, zwanger was van zijn type.

Naast Brady’s 15-jarige zoon Jack, deelt het paar kinderen Vivian (9) en Benjamin (12).

Tom Brady en Gisele Bündchen gingen allebei naar hun Instagram om hun scheiding vrijdag aan te kondigen.

Tom Brady en Gisele Bündchen gingen allebei naar hun Instagram om hun scheiding vrijdag aan te kondigen.
(Mike Ehrmann/Getty Pictures)

Geruchten over huwelijksproblemen na 13 jaar kwamen naar boven toen Brady het NFL-seizoen 2022 begon.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

De quarterback, die zes Tremendous Bowl-kampioenschappen gained met de New England Patriots en daarna nog een ring verdiende met de Bucs, kondigde in februari na 22 seizoenen zijn afscheid van de NFL aan. Slechts 40 dagen later onthulde hij dat hij terug zou komen om weer te spelen.

Bündchen was ervan uitgegaan dat Brady meer tijd zou hebben om met het gezin door te brengen na jaren op de weg als de winnende quarterback in de geschiedenis van de NFL.

De quarterback van Tampa Bay Buccaneers en het supermodel hadden sinds het begin van het NFL-seizoen 2022 geruchten over echtscheidingen.

De quarterback van Tampa Bay Buccaneers en het supermodel hadden sinds het start van het NFL-seizoen 2022 geruchten over echtscheidingen.
(Instagram)

“Natuurlijk heb ik mijn zorgen – dit is een zeer gewelddadige sport, en ik heb mijn kinderen, en ik zou willen dat hij meer aanwezig was”, vertelde ze eerder aan Elle journal. “Ik denk dat dit het systeem is waarin we hebben geleefd”, zei ze terwijl ze seksistisch commentaar gaf dat ze wanhopig wilde dat Brady met pensioen zou gaan.

“Maar uiteindelijk heb ik het gevoel dat iedereen een beslissing moet nemen die werkt voor [them]. Hij moet ook zijn vreugde volgen”, zei ze.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.