Iggy Pop heeft een nieuw nummer uitgebracht, ‘Genot’through Andrew Watts’ Atlantic Data opdruk Gouden Tand. Watts produceerde en droeg gitaar/backing vocals bij aan het nummer, dat ook Weapons N’ Roses’ Duff McKagan op bas en Purple Sizzling Chili Pepper’s Chad Smith op drums bevat. Luister hieronder.

“Ik ben de man zonder shirt die rockt; Andrew en Gold Tooth snappen dat, en we hebben samen op de ouderwetse manier een plaat gemaakt’, zei Pop in een eerdere verklaring waarin hij zijn ondertekening bij Gold Tooth aankondigde. “De spelers zijn jongens die ik al ken sinds ze kinderen waren en de muziek zal je de stuipen op het lijf jagen. Fijne dag.”

Over het nieuwe nummer zei Pop: “Gestalkt worden door een socio is een geweldige manier om het bloed op te krikken.”

In een nieuw interview met Zane Lowe op Apple Music 1 besprak Watts het werken met Pop en plaagde hij het vervolg op zijn 2019-record Vrij. Van het nieuwe album, getiteld Elke verliezerWatts zei:

Het is een agressief album. En er staan ​​ook mooie ballads op en zo. De manieren waarop Iggy zingt. Ik vind ouder worden iets moois. Zoveel mensen hebben zoiets van: “Ze willen verbergen dat ze ouder worden.” Of laat het niet horen, zien. En dat staat niet op deze plaat. Er zijn bepaalde nummers dat zijn stem geen Stitcher-galm is en het is precies daar in je gezicht en je kunt de pijn en de jaren van zijn leven horen. Ik ben echt trots op de manier waarop zijn stem werd vastgelegd. En dat is alles van hem. We drukken gewoon op report. Maar we proberen niet iets uit het verleden te doen. Dit is Iggy nu in 2022. En er is echt coole shit die we hebben gemaakt. Het is de eerste launch ooit op mijn label.

Eerder dit jaar deelde Iggy Pop een cowl van Leonard Cohen’s ‘Je wilt het donkerder’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.