Het lijkt erop dat de visionairs van Marvel Studios hun volgende present in de gaten hebben. Terwijl Agatha Harkness de magische kant van WandaVision zal opvolgen met haar eigen seriede Imaginative and prescient zelf krijgt misschien een present, Deadline rapporten.

De serie zal naar verluidt Imaginative and prescient Quest heten en volgt de filosofische machine terwijl hij probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen. De present zal naar verluidt focussen op Bettany’s karakter, maar de deur staat open voor Elizabeth Olsen om haar rol als Wanda Maximoff opnieuw te spelen. De twee karakters zijn al vroeg in hun MCU-periode met elkaar verbonden en het is logisch dat de een de ander zou vergezellen. Wanda’s lot staat op het spel na het einde van Physician Unusual and the Multiverse of Insanity, en dit zou haar weg terug kunnen zijn naar het land van de bevestigde levenden.

De climax van WandaVision zette een versie van de Imaginative and prescient gemanifesteerd door Wanda tegenover een versie die nieuw leven werd ingeblazen uit de overblijfselen van de Imaginative and prescient (of is het een wrak?), waarbij de laatste een opvallende geheel witte look had, waar ze vochten en debatteerden over de kwestie van wanneer is een schip niet meer hetzelfde schip? (en The Imaginative and prescient niet langer dezelfde Imaginative and prescient). Toen we White Imaginative and prescient voor het laatst zagen, verklaarde hij dat hij The Imaginative and prescient was en vloog hij de lucht in. Het undertaking wordt naar verluidt intern door sommigen het White Imaginative and prescient-project genoemd.

WandaVision uitvoerend producent Jac Schaeffer zal naar verluidt optreden als showrunner van de serie. Disney en Marvel Studios hebben nog niet gereageerd op het nieuws. Nu She-Hulk onlangs is afgesloten, omvatten andere Disney+-shows in de maak van Marvel Studios de andere WandaVision-spin-off, Agatha: Coven of Chaos, evenals Daredevil: wedergeboren, Ijzeren hart, Geheime invasie, Echoen Loki seizoen 2 aan de live-action kant; aankomende geanimeerde exhibits zijn onder meer: Wat als…? Seizoen 2, X-Males ’97en Spider-Man: eerstejaarsjaar.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze website staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.