Een nieuwe serie gebaseerd op het Marvel Cinematic Universe-personage Imaginative and prescient is in ontwikkeling, volgens recente rapporten van De Ankler’s Jeff Sneider en Deadline.

GERELATEERD: Kevin Feige plaagt Elizabeth Olsen & Wanda Maximoff’s MCU Future

Sneider, een insider die ook berichtte over de casting van Harrison Ford als Thunderbolt Ross, sprak onlangs over de laatste aflevering van The Scorching Mic met Jeff en Johnwaar hij vermeldde dat Marvel Studios actief bezig is met de ontwikkeling van Visie Zoektochteen serie die zich richt op het personage dat voor het laatst te zien was in WandaVision. “Er is mij verteld dat Marvel volgende week een schrijverskamer zal openen voor een Imaginative and prescient-show met de titel Visie Zoektocht’, aldus Sneider.

Sneider ging verder met op te merken dat hij niet wist of de serie de eigenlijke stripverhaallijn van de… Visie Zoektocht stripserie, of gewoon doorgaan met het doorlopende verhaal van Imaginative and prescient dat in de hele MCU is ingebouwd. De laatste keer dat followers Imaginative and prescient zagen, was in de laatste afleveringen van de Disney+-serie WandaVisionwaarin de Imaginative and prescient werd gedemonteerd en weer in elkaar gezet in een nieuw, wit lichaam, dat kort voor de seizoensfinale verdween.

GERELATEERD: Emma Caulfield sluit zich aan bij WandaVision Spin-off Agatha: Coven of Chaos

Ondertussen merkt Deadline op dat de serie zich zal concentreren op Imaginative and prescient “proberen zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen” en dat Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen zou kunnen verschijnen. Het is waarschijnlijk dat Paul Bettany zijn rol als Imaginative and prescient opnieuw zou opnemen. Voor zijn inspanningen in WandaVision, Bettany verdiende een Primetime Emmy Award-nominatie voor Excellent Lead Actor in een Restricted of Anthology Sequence of Film. Het geheel van WandaVision is nu beschikbaar by way of streaming op Disney+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.