Natuurlijk de première van Black Panther: Wakanda Without end uiteindelijk een emotionele gebeurtenis zou worden. Maar Letitia Wright‘s eerbetoon aan haar overleden co-ster bracht de zaken naar een heel nieuw niveau.

Wright speelt Shuri, de jongere zus van T’Challa en de prinses van Wakanda in de Zwarte Panter movie serie. Waarnemers merkten op dat het ensemble van Wright aan de Black Panther: Wakanda Without end première gisteren in Los Angeles vertoonde een opvallende gelijkenis met degene die Chadwick Boseman droeg naar de Oscars in 2018, het jaar waarin de eerste Zwarte Panter geopend in theaters.

De Wakanda voor altijd première-evenement was buitengewoon eerbiedig en meerdere mensen kwamen naar buiten om hun finest te doen om hulde te brengen aan hun verloren vriend. Tal van followers verschenen ook op de première, de meesten kleedden zich in hun favoriet Marvel cosplay. De hele première was mooi, maar tegelijkertijd moet het ook extreem bitterzoet zijn geweest.

Op de rode loper zei Wright dat het “emotioneel” was om bij de première te zijn zonder Boseman, die in de zomer van 2020 overleed. toegevoegd, “Ik zet me schrap.. Ik heb leden van Chads staff gezien. Als we onze ogen sluiten, weten we hoe dit voelt. We moeten een stap verder gaan. Ik zie mijn tante mijn ogen met me sluiten, ze is erg trots. Ik moet een stap weg doen… We proberen het bij elkaar te houden.”

Black Panther: Wakanda Without end werd geregisseerd door Ryan Coogler, die eerder de eerste regisseerde Zwarte Panter evenals het origineel Geloofsovertuiging. Naast Wright bestaat de forged ook uit Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke, Martin Freeman en Angela Bassett die allemaal terugkeren uit de eerste movie. Nieuwe personages in dit vervolg zijn Dominique Thorne als Riri Williams, die binnenkort wordt omgezet in haar eigen Marvel-serie als de held Ironheart, en Tenoch Huerta als Namor, de koning van de onderzeese beschaving Talocan.

Black Panther: Wakanda Without end
Marvel

Recensies van de première waren buitengewoon positiefmet verschillende critici die zeggen: Wakanda voor altijd is de beste movie in fase vier van het Marvel Cinematic Universe. Black Panther: Wakanda Without end is gepland om te openen in de theaters op Martinmas.

De juiste kijkvolgorde van Marvel-films

Dit zijn de MCU-films die je moet bekijken – en de beste volgorde om ze te bekijken.


Leave a Reply

Your email address will not be published.