Liefde is blind seizoen 3 begon op een hoog niveau met verschillende opdrachten, maar naarmate afleveringen werden uitgezonden, zijn meerdere castleden naar voren gekomen als wandelende rode vlaggen, die allesbehalve klaar zijn om te trouwen. Sinds de serie première in 2020, met Nick en Vanessa Lachey als gastheren, hebben slechts twee koppels de tand des tijds doorstaan. Het zijn fanfavorieten Lauren Velocity ​​en Cameron Hamilton, en Amber Reed en Matt Barnett. Het trackrecord van de present kan echter verbeteren, aangezien vijf nieuwe relaties tijdens de ultieme take a look at op de proef worden gesteld seizoen 3. De koppels zijn Alexa Alfia en Brennon Lemieux, Nancy Rodriguez en Bartise Bowden, Colleen Reed en Matt Bolton, Zanab Jaffrey en Cole Barnett, en Raven Ross en SK Alagbada.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

De Liefde is blind stellen krijgen slechts vier weken de tijd om te beslissen of ze willen trouwen of niet. Ze moeten bewijzen dat liefde echt blind is door zich te verloven zonder elkaar te zien. Het is begrijpelijk dat het strakke tijdsbestek en de fysieke mysteries leiden tot een overweldigende hoeveelheid drama en battle. Terwijl Alexa en Brennon de . zijn Liefde is blind seizoen 3 koplopers, de andere vier koppels zijn niet excellent. Hoewel veel mannen een goede eerste indruk maakten, Cole, Matt en Bartise zijn nog niet klaar om te zeggen: “Ik doe.” Dit is waarom deze drie castleden hebben: Liefde is blind followers op scherp.

Verwant: Rangschikking van de meest buitensporige momenten van liefde is blind seizoen 3 (tot nu toe)


Love Is Blind’s Bartise Bowden

Bartise kreeg oorspronkelijk sympathiepunten van kijkers, toen Raven uitkwam in het midden van een emotionele discussie. Hij werd echter al snel de schurk van Liefde is blind seizoen 3, na zijn verloving met Nancy. Wanneer de present is solid eindelijk face-to-face ontmoet, Bartise was duidelijk verliefd op Raven. Hij flirtte niet alleen openlijk met haar, maar hield ook niet op met Nancy over Raven te praten. Alsof dat nog niet erg genoeg was, bleef Bartise tekenen van emotionele onvolwassenheid en zelfingenomenheid vertonen op Liefde is blind seizoen 3. Toen hij Nancy bijvoorbeeld meenam om zijn familie te ontmoeten, bracht hij onmiddellijk het onderwerp abortus ter sprake. Helaas voor Nancy houdt ze duidelijk meer van hem dan hij van haar.

Cole Barnett van liefde is blind

Cole is zwaar vergeleken met Matt van Liefde is blind seizoen 1, maar hoewel de twee veel overeenkomsten delen, zijn Cole’s onvolwassenheid en gebrek aan filter twee grote hints dat Zanab zou moeten weglopen. Hoewel Cole en Zanab fysiek compatibel zijn, zijn ze de definitie van “tegenpolen trekken elkaar aan:” Cole is speels en extravert, terwijl Zanab praktisch en gereserveerd is. Ondanks dat Cole eerder getrouwd was, blijkt uit verschillende opmerkingen die hij heeft gemaakt een duidelijk gebrek aan zelfbewustzijn, zoals toen hij tegen Zanab zei dat Colleen en Raven aantrekkelijker waren dan zij. Cole’s studentikoze persona was al zorgelijk genoeg, maar toen Cole’s diepgelovige familie weigerde Zanab te ontmoeten, bezegelde dat de rode vlag-deal nog meer.

Matt Bolton van liefde is blind

Matts vertrouwensproblemen waren vanaf het start duidelijk, toen hij Colleen in de pods vertelde dat zijn ex-vrouw ontrouw was en zwanger werd van het sort van iemand anders. Terwijl Matt’s vorige huwelijk en baan in de lucht- en ruimtevaartindustrie aanvankelijk geïnteresseerde kijkers, zijn schurende gedrag en harde woorden richting Colleen over de laatste Liefde is blind afleveringen schokten followers. Matt raakte geïrriteerd toen Colleen een gesprek met Cole niet afsloeg. Later werd hij helemaal woedend toen Colleen niet thuiskwam toen hij verwachtte dat ze zou komen. Matts overdreven agressie, misplaatste woede en behoefte aan controle zijn overduidelijke tekenen dat hij zijn laatste huwelijk nog moet doorstaan ​​voordat hij weer naar beneden loopt.

Volgende: Love Is Blind Seizoen 3 Koppels gerangschikt op kans om bij elkaar te blijven

Liefde is blind seizoen 3 afleveringen 1-7 zijn beschikbaar om te streamen op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.