Rihanna is terug met een nieuw nummer, ‘Til me op’, haar eerste nummer als leadartiest in zes jaar. Het leidt de soundtrack naar Black Panther: Wakanda Without end, die op 4 november aankomt; de movie draait een week later, op 11 November, in de bioscoop. ‘Raise Me Up’ is geschreven met Tems, producer Ludwig Göransson en de regisseur van de movie, Ryan Coogler, als eerbetoon aan wijlen Chadwick Boseman. Bekijk het hieronder.

In een verklaring zei Tems: “Na een gesprek met Ryan en het horen van zijn richting voor de movie en het nummer, wilde ik iets schrijven dat een warme omhelzing uitbeeldt van alle mensen die ik in mijn leven heb verloren. Ik probeerde me voor te stellen hoe het zou voelen als ik nu voor ze zou kunnen zingen en uitdrukken hoeveel ik ze mis.” Ze voegde eraan toe: “Rihanna is een inspiratie voor me geweest, dus het is een grote eer om haar dit nummer te horen overbrengen.”

Vorige maand, Rihanna aangekondigd dat ze zou optreden tijdens de halftime present van de Tremendous Bowl. ‘Raise Me Up’ markeert haar eerste nieuwe solonummer sinds ‘Sledgehammer’, dat werd uitgebracht als onderdeel van de Star Trek Past soundtrack in 2016, hetzelfde jaar haar meest recente album ANTI kwam uit. Sindsdien sprong ze op nummers van Kendrick Lamar, Future, DJ Khaled, NERD en PartyNextDoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.