Voor followers van Tim Burton en The Addams Household, het spookachtige seizoen wordt verlengd door Thanksgiving als Woensdag komt op Netflix. De streamer heeft onlangs nieuwe afbeeldingen voor de serie uitgebracht en ze tonen een briljante combinatie van edgy moderne vibes met klassieke spookachtigheid. Een van de foto’s herinnert ons aan de trailer waar woensdag tassen vol piranha’s klaar staan ​​om in het schoolzwembad te worden gegooid, een daad waardoor ze van haar oude college wordt gestuurd. In een andere zien we de hoofdrolspeler gespeeld door Jenna Ortega ernaast staan Percy Hynes White die Xavier Thorpe speelt, in een carnavalsopstelling. Op een andere afbeelding staat een groep interessante studenten van de Nevermore Academy in wat het kantoor van de directeur zou kunnen zijn.

COLLIDER-VIDEO VAN DE DAG

Op een andere afbeelding ziet woensdag haar slaappartner voor het eerst, die erg opgewonden lijkt om haar te zien – het distinction van hun kleding weerspiegelt het distinction in hun persoonlijkheden. We hebben ook een geweldige foto van Morticia en Gomez Addams, en nog een van George Burcea als Lurch.

In de meest verrassende afbeelding lijkt het alsof woensdag naar het bal gaat. Burton eerder onthuld dat interesseerde hem woensdag script was de verwarring van het zijn van een jonge volwassene, inclusief zijn eigen promenade night-ervaring. Het zal dus fascinerend zijn om te zien hoe het woensdag uitpakt.

VERWANT: ‘Wednesday’ Mimi belicht de impression van Tim Burton op de Netflix-serie

De algehele look en really feel van de serie lijkt de juiste soort spookachtig te zijn. In de komende serie zullen we de jonge hoofdrolspeler zien die haar nieuwe leven in kaart brengt op Nevermore Academy, waar haar ouders elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze belandt op de Academie nadat ze veel scholen heeft veranderd om haar paranormale gaven onder de knie te krijgen en zal uiteindelijk een mysterie oplossen dat hun familie al lang voordat ze werd geboren, achtervolgt. De nieuwe serie bevat ook Luis Guzman als Gomez Addams, Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Fred Armisen als oom Fester, Isaac Ordonez als Pugsley Addams, Christina Ricci als Marylin Thornhill, Victor Dorobantu als ding, Gwendoline Christie als directrice Larissa Weems en nog veel meer.

Woensdag verschijnt op Netflix op 23 november, ondertussen kun je de nieuwe afbeeldingen hieronder bekijken:

Hier is de officiële synopsis voor Woensdag:

De serie is een speurend, bovennatuurlijk doordrenkt mysterie dat de jaren van Wednesday Addams als scholar aan de Nevermore Academy in kaart brengt. De pogingen van woensdag om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarmee haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren – en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore navigeerde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.