De volgende replace voor Overwatch 2 zal proberen een aantal momenteel overmeesterde personages aan te pakken, wat een opluchting zou moeten zijn voor elke tank die naar beneden kijkt, een Zarya met dubbele bubbel of een ondersteunende speler die regelmatig wordt lastiggevallen door Sombra. Blizzard’s balanspatch voor het midden van het seizoen voor Overwatch 2 — die ook aanpassingen aan D.Va, Genji en Kiriko omvat — komt op 15 november, voorafgaand aan het tweede seizoen van de recreation, wanneer de ontwikkelaar naar verwachting verdere wijzigingen zal doorvoeren.

Blizzard heeft de komende veranderingen in de recreation beschreven op de officiële Overwatch-forumsmet uitleg over de specifieke aanpassingen van volgende maand en de redenering erachter.

Zarya wordt behoorlijk onerous geraakt, met haar barrièreduur teruggebracht tot 2 seconden, een daling van 2,5 seconden. De afkoeltijd van Barrier neemt ook toe van 10 seconden naar 11. Tegenstanders zouden meer tijd moeten hebben om Zarya schade toe te brengen, terwijl ze minder tijd zal hebben om energie op te bouwen uit vijandelijk vuur.

Sombra krijgt ook een aanzienlijke nerf, waarbij haar gehackte schade-multiplier daalt van 40% naar 25%. Spelers die door Sombra zijn gehackt, worden slechts 1,5 seconden buiten hun mogelijkheden gehouden, in plaats van 1,75 seconden. Sombra-spelers zullen ook niet langer in staat zijn om een ​​reeds gehackte tegenstander te hacken. Dat is allemaal finest goed nieuws voor supporthelden zonder geweldige ontsnappingsmogelijkheden, zoals Zenyatta en Ana.

Genji’s nerf is wat geringer: hij kan maximaal 24 shurikens vasthouden (was 30), en zal minder schade aanrichten (27, versus 29) wanneer de balansupdate reside gaat. D.Va krijgt ook een lichte nerf, waarbij haar Boosters-impactschade wordt verminderd van 25 naar 15, en haar Fusion Cannon-spreiding toeneemt van 3,5 naar 3,75. Kiriko krijgt slechts één kleine nerf: haar teleportvermogen, Swift Step, zal haar slechts 0,25 seconden onkwetsbaar maken, een daling van 0,4.

Overwatch-hoofdheldontwerper Alec Dawson zei in een: Twitter Areas-gesprek op vrijdag dat het ontwikkelteam ook aan het kijken is naar aanpassingen voor Doomfist om “een beetje meer identiteit te vinden” voor het tankklasse-personage en bij Sojourn, waarvan Dawson zei dat het beter presteerde in hogere competitieve rangen, maar onderpresteerd in scoort onder het Grasp-niveau.

Overwatch 2Het tweede seizoen van het bedrijf staat gepland voor start december.


Leave a Reply

Your email address will not be published.