Dr. Oz’ bereik naar Black Philadelphians wordt geleverd met een gemaakt-voor-tv-poetsmiddel, dat doet denken aan de langlopende “Dr. Oz Present” presenteerde hij. Tijdens een anti-misdaad-evenement in Zuid-Philadelphia, aangekondigd als een ‘gemeenschapsdiscussie’, riep hij sprekers op uit een uitgenodigd publiek van 30. Het publiek omringde de kandidaat aan drie kanten en stond tegenover een mediacontingent dat web zo talrijk was als de gasten.

Een zwarte dominee zei dat het in veel blokken gemakkelijker was om fentanyl te kopen dan flesvoeding. Een blanke vrouw van buiten de stad zei dat haar man “me één regel gaf: ga niet alleen naar Philadelphia.” Dr. Oz klaagde over een epidemie van “misdaad en medicine die wetteloosheid veroorzaken in het zuidoosten van Pennsylvania”.

Een aantal van de zwarte sprekers hadden een maand eerder deelgenomen aan een soortgelijk discussion board in Noordwest-Philadelphia. Die gebeurtenis omvatte een aangrijpend relaas van een vrouw die herinnerde aan een broer en een neef die in de stad waren neergeschoten, wat een knuffel van Dr. Oz uitlokte. Maar de vrouw bleek een betaalde campagnemedewerker te zijn, een element dat destijds niet werd bekendgemaakt.

Mediakanalen meldden hoe Dr. Oz de vrouw, Sheila Armstrong, vroeg: “Hoe ga je ermee om?” Haar identiteit werd later gemarkeerd door de Fetterman-campagne en gerapporteerd door De onderschepping.

Eerder dit jaar opende het Republikeinse Nationale Comité met tamtam een ​​veldkantoor in het noordwesten van Philadelphia om zwarte kiezers te bereiken. Op de dag dat Dr. Oz in Zuid-Philadelphia was, was het centrum stevig op slot en onbezet. Werknemers van een pizzeria en een kapsalon aan de overkant zeiden dat ze daar al weken geen activiteit hadden gezien. Ambtenaren van het Republikeinse Nationale Comité reageerden niet op verschillende verzoeken om commentaar op het kantoor.

De dag na Dr. Oz’ laatste uitstapje naar de stad, zei Glorice Bervine, 72, die aan het winkelen was in 52nd Road, dat ze normaal gesproken niet tijdens de tussentijdse verkiezingen stemt, maar dit jaar wel. “Ik wil die twee kalkoenen niet in functie zien,” zei ze, verwijzend naar zowel Dr. Oz als… Doug Mastianode Republikeinse kandidaat voor gouverneur.

Mevrouw Bervine, die in de detailhandel werkt, woont in Kensington, de buurt die Dr. Oz had bezocht om getuige te zijn van openlijk drugsgebruik, waarbij ze een naald van de grond plukte om aan tv-camera’s te laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.