Fox Information-medewerker Leo Terrell is lid geworden van “America’s Newsroom“Vrijdag om te reageren op de echtgenoot Paul van Home Speaker Nancy Pelosi die “gewelddadig wordt aangevallen” in zijn huis in San Francisco terwijl de misdaadcrisis in heel Amerika blijft groeien.

TWEE POLITIEMANNEN VAN HET LOS ANGELES-GEBIED STERVEN NA SCHIETEN MET VERDACHTE

LEEUW TERRELL: Volgens de berichten zit hij huge. Maar de sleutel hier is, zal hij worden vrijgelaten? Komt hij weer op straat? Ik bedoel, laten we eens kijken naar Fox Information heeft geweldig werk verricht door deze recidivisten aan te wijzen. We moeten veel over deze persoon weten. Maar wordt hij vrijgelaten? Omdat we in Californië geen regel hebben voor borgtocht, mensen, carrière criminelen zijn terug op de straten. En nogmaals, Democratische kiezers, Democratische politici, dit is een wake-up name. Criminaliteit is overal en discrimineert niet. Dus, weet je, het is interessant om te zien wat er met deze verdachte zal gebeuren. Nogmaals, spoedig herstel voor Paul Pelosi. Zal dit het democratische standpunt over misdaad veranderen? Ik denk het niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.