Blijkbaar zijn de geruchten waar: Rihanna is terug met nieuwe muziek dankzij Black Panther: Wakanda Endlessly. Rihanna brengt twee nummers uit voor de movie, die beide in de aftiteling verschijnen. Het eerste nummer heet “Elevate Me Up” en komt vrijdagochtend uit.

Volgens een tweet van Rihanna op donderdag verschijnt “Elevate Me Up” om middernacht ET op de ochtend van 28 oktober. Het nummer zal op de meeste verschijnen grote streamingplatforms waaronder Spotify, Tidal, Amazon Music en Apple Music.

Het andere nummer van de popster voor de movie heet “Born Once more”, maar het is onduidelijk of dat ook een vroege launch zal krijgen. Deze muziek komt als de eerste preview van de Zwarte Panter vervolg‘s soundtrack. Het bijbehorende album voor de eerste movie, inclusief liedjes samengesteld door Kendrick Lamarbleek in zijn eigen opzicht enorm populair te zijn, met meerdere hits waaronder “All of the Stars” die verschillende Grammy-nominaties en Academy Award-nominaties voor Finest Unique Tune ontving.

De launch van deze single markeert een enorme terugkeer naar muziek voor Rihanna, die niet veel heeft uitgebracht sinds haar fantastische album uit 2016, Anti. In 2017 kondigde Rihanna aan dat ze aan een ander album werkte en een jaar later zei ze dat het album in 2019 zou uitkomen. Maar nu, vijf jaar na de oorspronkelijke aankondiging, heeft ze nog steeds geen album uitgebracht.

Het goede nieuws voor followers is dat de afgelopen maanden de meest veelbelovende in jaren zijn voor Rihanna’s nieuwe projecten. In september kondigde Rihanna aan dat ze de hoofdrol zou spelen in de Tremendous Bowl, samen met een geruchtenstadiontour die in 2023 van begin gaat. Nu, met twee nieuwe nummers die op weg zijn naar theaters, streamingplatforms en radiostations, lijkt het erop dat Rihanna eindelijk rug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.