Sophie Allison heeft een nieuwe versie van haar Soccer Mommy-single ‘Darkness Ceaselessly’ gedeeld, genaamd ‘Darkness Ceaselessly (Sophie’s Model)’, om Halloween te vieren. Beluister het hieronder.

‘Darkness Ceaselessly’ komt uit het nieuwste album van Soccer Mommy Soms, voor altijd, die werd geproduceerd door Daniel Lopatin van Oneohtrix Level By no means. “Deze versie van ‘Darkness Ceaselessly’ is echt spannend voor mij omdat het me inspireerde om aan de relaxation van het album te gaan werken”, legt Allison uit in een verklaring. “Het voelde nieuw en fris, en ik had veel plezier bij het maken van de demo. Toen ik ermee klaar was, voelde ik me erg klaar om aan meer dingen voor de plaat te werken. ”

In augustus deelde Soccer Mommy een Simlish-versie van ‘Shotgun’, de eerste single uit Soms voor altijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.