UPDATE: Bekijk de Sonic Prime teaser trailer hieronder:


In afwachting van een nieuwe teaser-trailer die later vanavond uitkomt, een nieuwe serie posters voor Netflix’s aanstaande Sonic Prime animatieseries zijn uitgebracht, waarin acht van de personages worden beschreven die in de serie zullen schitteren.

GERELATEERD: Sonic Prime Teaser Trailer toont Shadow the Hedgehog & Eggman

De nieuwe posters beschrijven de hoofdpersonen uit de komende serie, waaronder Sonic the Hedgehog, Tails, Knuckles, Amy en meer. De posters komen voor op een nieuwe teaser-trailer die zal verschijnen tijdens de Netlix’s Geeked: Toon-In uitzending op 27 oktober 2022 om 20.00 uur EST.

Bekijk de nieuwe posters voor Sonic Prime onderstaand:

Sonic Prime is een geanimeerd avontuur voor kinderen, gezinnen en oude followers dat is gebaseerd op de hoekstenen van het merk. Het bevat de “Blue Blur” van de roem van videogames in een avontuur met een hoog octaangehalte waarin het lot van een vreemd nieuw multiversum in zijn gehandschoende handen ligt. Sonic’s avontuur gaat over meer dan een race om het universum te redden – het is een reis van zelfontdekking en verlossing.

Nadat de geliefde videogame in 2021 zijn 30e verjaardag vierde, Netflix animatieserie is bedoeld om de verbeeldingskracht van het publiek van zes tot elf jaar te boeien, evenals legacy Sonic followers van alle leeftijden en zullen de schaal en reikwijdte evenaren van de epische avonturen die synoniem zijn met de Sonic franchisenemer.

GERELATEERD: Sonic Prime toont eerste blik op Massive the Cat en Froggy

Sonic Prime is uitvoerend geproduceerd door Man of Motion Leisure, bekend als het creatieve staff achter Ben 10 en Grote Held 6, die ook als showrunners zullen dienen. De serie wordt geanimeerd bij WildBrain, dat ook zal samenwerken met SEGA voor de productie, distributie en licentieverlening van het mission.

Leave a Reply

Your email address will not be published.