Een Sonos uitverkoop gebeurt zelden. Meestal is de enige korting die u kunt krijgen op het merk van het epische luidsprekersysteem wanneer u refurbished koopt, wat eigenlijk een slimme zet is. Maar Sonos, in afwachting van wat kerstinkopen, geeft je 20% korting op een hoop thuisbioscoop systemen. Ja, Sonos biedt een deal aan, maar je moet wel een speakerbundel kopen, waarmee je een stuk sneller (en goedkoper) dan normaal bij het geluidssysteem van je dromen komt. de belangrijkste luidsprekers inbegrepen in deze Sonos-uitverkoop zijn de subwoofer van het merk (de Sub), twee van zijn soundbars (de Beam en de Arc) en boekenplankluidspreker (de One SL). Er is iets voor elk soort audiofiel, en het merk heeft zijn luidsprekers gemixt en op elkaar afgestemd voor verschillende geluidservaringen (denk aan units die good zijn voor filmliefhebbers of muziekfans). Dus of je nu het geluidssysteem van je eigen huis een increase wilt geven of een uitstekend cadeau zoekt, hier is alles wat het waard is om te winkelen tijdens deze zeer zeldzame Sonos-uitverkoop.

Alle producten die te zien zijn op GQ zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt by way of onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.