Soms overstijgt een advertentie oppervlakkige formules en stijgt naar ware grootsheid. Dit is een van die advertenties.

Twee jaar geleden tikte Trek YouTube-productiebedrijf IFHT Movies aan voor nieuwe fietsgerelateerde inhoud.

Hoewel IFHT er verschillende heeft gemaakt hilarische video’s voor het fietsbedrijf, de nieuwste advertentie voor Trek’s lijn van e-bikes neemt een echt fantasierijke benadering. We willen het niet voor je verpesten, dus geniet gewoon van de video. Tegen de tijd dat het voorbij is, zul je waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar een e-bike kijken.

Of zoals ‘Ian’, de avatar van e-bikes in de advertentie, het uitdrukt: ‘Ik ben één met het spoor. Ik ben één met mijn ruiter.”

Looptijd: 2,5 minuten

Trek Domane wordt racer, lijkt reputatie te behouden voor consolation
Trek sneed tot 1,5 pond aan framegewicht van de Domane, de allround racefiets die fietsers al lang bekend staan ​​om hun comfortabele rit. Lees verder…
Andrew McLemore

Door Andrew McLemore

Andrew McLemore, een bekroonde journalist en fotograaf, brengt meer dan 14 jaar ervaring mee in zijn functie als Affiliate Information Editor voor Lola Digital Media. Andrew is een muzikant, klimmer en reiziger die momenteel in Cuenca, Ecuador woont, dat hij gebruikt als thuisbasis voor avonturen door heel Amerika. Als hij niet aan het schrijven is, optredens speelt of de buitenlucht aan het verkennen is, hangt hij rond met zijn hond Campana.

Onderwerpen: Nieuws, Fietsen

Trefwoorden: e-bikes, trektocht


Leave a Reply

Your email address will not be published.