Als je al lang genoeg pc-games speelt, weet je ongetwijfeld hoe zeldzaam het is om een ​​halfwaardige benchmarktest in een pc-game te zien. Vaak bedenken mensen hun eigen stress-runs en rapporteren ze alles handmatig.

Veel pc-games bevatten benchmarks, hoewel schijnbaar alleen om een ​​vakje aan te vinken en het uit de weg te ruimen – maar niet Moderne oorlogsvoering 2.

Onze gedachten over de campagne Trendy Warfare 2.

De servers van Trendy Warfare 2 zijn nu overal on-line, ook op laptop, en een van de weinige verrassingen die pc-spelers zagen (behalve het ontbreken van een cross-play-schakelaar) was een maatstaf.

Ten eerste is het verrassend omdat Infinity Ward zijn bestaan ​​​​niet voor de lancering heeft gecommuniceerd, maar ook omdat Name of Responsibility tegenwoordig een van de beter geoptimaliseerde pc-games is, en zijn populariteit betekent dat er tal van checks zijn voor verschillende systeemconfiguraties.

De benchmark is te vinden in de Multiplayer-rij, wat er een beetje een ongebruikelijke plaatsing voor is. Scroll langs alle andere tegels en je vindt het aan het einde van de rij.

Eenmaal gelanceerd, zal de benchmark iets meer dan een minuut lopen en verschillende situation’s met veel effecten spelen. Terwijl het actief is, kun je de gemiddelde FPS, CPU-rendertijd en GPU-rendertijd en temperatuur volgen.

Dat is allemaal redelijk standaard, maar het resultatenscherm is waar het interessant wordt.


Zou je daar naar kijken!

Zoals je kunt zien, krijg je niet alleen een overzicht van de gemiddelde framerate, het wordt ook opgesplitst in 1% en 5% dieptepunten. De samenvatting duikt nog dieper en vat alle drie de resultaten opnieuw samen terwijl de GPU- en CPU-framerate afzonderlijk worden weergegeven.

Dit is een fantastische manier om te zien welke van de twee componenten je framerate het meest beïnvloedt. In mijn geval is de sport GPU-gebonden, wat betekent dat ik mijn GPU moet upgraden om hogere framerates te bereiken.

Spelen op lagere resoluties zal die dynamiek veranderen en je vaker in CPU-gebonden situaties brengen.

Het rechterpaneel toont een paar andere nuttige stukjes informatie over uw systeem, inclusief RAM- en VRAM-gebruik, evenals de daadwerkelijke renderresolutie voor de door u gekozen opschalingsmethode.


Niet alleen een viaduct-benchmark.

Hoewel het niet zo volledig is als bijvoorbeeld de Gears 5-benchmark, is het nog steeds behoorlijk nuttig. Probeer het eens en deel uw resultaten.

Als Trendy Warfare 2 goed voor je werkt, is het waarschijnlijk het beste om leer de snelste manier om wapens te rangschikken en te verhogen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.