Competitie op hoog niveau in Lot 2‘s Crucible is een geweldige manier om wat stoom af te blazen als het weekend begint, en zoals gewoonlijk is de Trials of Osiris de perfecte omgeving voor wat intense PvP-actie. Hoewel we nog niet weten welke map Trials zal plaatsvinden of welk zeer gewaardeerd wapen kan worden verdiend met een vlekkeloze run, zullen we dit bericht updaten zodra het evenement stay gaat.

Voor meer Future 2-nieuws, bekijk je de laatste week van seizoensuitdagingeneen gids over hoe de kampioenen te verslaan in activiteiten op hoog niveauen de tweaks geïntroduceerd in een recente patch.

Trials-wapens dragen nu de Alacrity Origin-eigenschap. Het geeft je meer richthulp, herlaadsnelheid, stabiliteit en bereik op je Trials-geweren als je het laatste levende lid van een brandweerteam bent of solo hire. Je kunt er ook voor kiezen om over te schakelen naar de Crucible Origin-eigenschap, One Quiet Second, die de herlaadsnelheid van je wapen aanzienlijk verbetert wanneer je herlaadt terwijl je buiten gevecht bent.

Zoals altijd zijn Trials beschikbaar vanaf de dagelijkse reset op vrijdag om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET tot de wekelijkse reset op hetzelfde tijdstip de volgende dinsdag. Gedurende die tijd kun je ook een bezoek brengen aan Xur om te zien welke Exotics hij verkoopt. Zorg ervoor dat je een bezoek brengt aan Saint-14 in de toren om een ​​proefkaart op te halen, die bepaalde bonussen zal dicteren (zoals of je bonusbeloningen krijgt bij bepaalde mijlpalen of dat een verlies wordt vergeven).

Trials of Osiris is een weekend PvP-modus die loopt van de dagelijkse reset op vrijdag tot de wekelijkse reset op dinsdag, waardoor je vier dagen hebt om deel te nemen. Je doel in de Trials is dat jij en de andere twee spelers in je fireteam een ​​”Flawless” run bereiken, waarin je zeven wedstrijden wint zonder er een te verliezen.

Ga Flawless en je verdient een reis naar de vuurtoren en ontvangt een aantal speciale beloningen, waaronder de nieuwe Adept-wapens. Deze hebben further stat-bonussen, waardoor ze een van de meest begeerde gadgets zijn die je kunt bemachtigen.

Dankzij een aantal wijzigingen in Trials dit jaar is de modus echter een beetje gemakkelijker om in te komen dan het was. De Trials of Osiris biedt nu matchmaking, dus je kunt in wedstrijden springen, zelfs als je geen volledige selectie van drie spelers hebt om het aan te gaan. Je proefpassage – de kaart die je bij Saint-14 koopt en die je toegang geeft tot de modus en je overwinningen bijhoudt – doet dat nu niet houd je verliezen bij, zodat je kunt blijven spelen en beloningen kunt verdienen, zelfs als je verliest tijdens een foutloze run. Bungie heeft Trials ook aangepast, zodat je beloningen verdient op foundation van het aantal rondesin plaats van wedstrijden, heb je tijdens je sessie gewonnen en een reputatiesysteem toegevoegd dat vergelijkbaar is met de Crucible en Gambit, waardoor het gemakkelijker wordt om enkele van de unieke buit van de Trials of Osiris te verdienen.

Ten slotte verdien je Trials Engrams voor deelname aan de modus, die je kunt verzilveren met Saint-14 tijdens het weekend dat je ze ontvangt. Je kunt die engrammen afstemmen om specifieke buitstukken op te leveren, of je kansen wagen met willekeurige drops die de beschikbare hoeveelheid in je buitpool uitbreiden. Dus zelfs als je alleen in Trials springt, zijn er tal van manieren waarop je geweldige nieuwe uitrusting kunt verdienen.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze website staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.