Pokémon Go

Foto: Tomohiro Ohsumi (Getty Photos)

In juni 2018, een vechtpartij over een Pokémon Go Sportschool uitbarsting in een park in St. Louis, waardoor een slachtoffer “traumatisch oogletsel” opliep. Het gevecht is vastgelegd op video, en leidde ertoe dat twee mannen werden gearresteerd op beschuldiging van ernstige mishandeling. Die mannen zijn eindelijk berecht, waarbij een rechtbank beide schuldig heeft bevonden aan derdegraads mishandeling.

als de St. Louis na verzending rapportenwerden de twee aangeklaagde mannen – de 75-jarige Robert Matteuzzi en zijn 35-jarige zoon Angelo Matteuzzi – opgenomen in 2018 toen ze een man aanvielen bij een meer in Kirkwood Park, waar ze werden gezien “het slachtoffer herhaaldelijk sloegen en de man vasthielden in het water.

Kirkwood Park is blijkbaar een Pokémon Go hotspot, waar de lokale bevolking fixed wedijvert over de sportschool daar, en het is dit battle dat de vechtpartij veroorzaakte. Angelo had geprobeerd het park op te eisen van een andere man, wiens… Pokémon Go naam was “Sammy de Stier, toen Matteuzzi het meningsverschil ‘escaleerde’ door ‘Sammy’ te slaan, op hun beurt “een vechtpartij veroorzaakten waardoor ze allebei ongeveer 1,5 meter in Walker Lake in de par vielenok.

Op dit punt sprong Angelo’s vader Robert in om zich bij zijn zoon te voegen. later, bandere Matteuzzis probeerden hun onschuld voor de rechtbank te bepleiten, maar de aanwezigheid van duidelijk videobewijs maakte dat moeilijk. Robert zei, “Ik wilde niet in het water zijn, ondanks dat er is aangetoond dat hij het water in hire om mee te vechten, terwijl Angelo zei: “Ik probeerde gewoon mijn Pokémon in de sportschool te zetten, ook al gooide hij de eerste stoot.

Je kunt de verwondingen van “Sammy” zien in deze nieuwsvideo, uitgebracht in 2018 internet na het incident:

Vader en zoon slaan man over Pokemon Go!

Er is hier een additional achtergrondverhaal, omdat “twee van de voormalige van het slachtoffer” Pokémon Go teamgenoten” getuigde voor de vervolging, terwijl “een ander lid van de familie Matteuzzi voor de verdediging getuigde over een eerdere ontmoeting tussen de twee Pokémon Go groups, die in de video hierboven beweert een ander overval. Deze jongens hadden duidelijk een lange staat van dienst Pokémon Go rundvlees!

Following the verdict, the jury “recommended a sentence for Robert Matteuzzi of three days in jail and a fine, and for Angelo to be fined but with no time behind bars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.