“EDDIEEEEEEEE, BENT U KLAAR OM NOG EEN VERVOLG TE MAKEN?”

Klaar of niet, hier komt Venom met een nieuwe movie, zijn derde tot nu toe. De eerste twee movies in de franchise, met in de hoofdrol Tom Hardy als onderzoeksjournalist gastheer van een vreemde maar heroïsche buitenaardse symbiont, hebben wereldwijd 1,36 miljard greenback opgebracht. Dat is ondanks het feit dat Spider Manhet personage wiens heldendaden Venom in de eerste plaats inspireerden in Marvel Comics, is eigenlijk nooit in een van de movies verschenen.

Dat soort financieel succes inspireert altijd tot meer sequels, en nu Deadline meldt dat Sony zich klaarmaakt Gif 3 voor productie. Terwijl Venijn werd geregisseerd door Ruben Fleischer, en Venom: Let There Be Carnage werd geregisseerd door Andy Serkis, deze derde movie wordt begeleid door Kelly Marcel, die bij beide vorige inzendingen zowel schrijver als producent was.

Meer, by way of Deadline:

Particulars over het plot zijn niet bekend, behalve dat Hardy terugkeert als de dodelijke beschermer Venom, na de eerste twee movies die samen een omzet van $ 1,36 miljard wereldwijd opleverden aan de kassa. Het is ook niet bekend wie Hardy uit eerdere movies zal vergezellen of dat er personages uit het Sony Photos Universe of Marvel Characters aan de movie zullen deelnemen.

De Venijn movies spelen zich vermoedelijk af in het “Sony Spider-Man Universe”, wat zijn eigen afzonderlijke continuïteit is van de Marvel Cinematic Universe — hoewel recente Marvel-films het in ieder geval mogelijk hebben gemaakt dat personages overstappen van de MCU naar de SSU en vice versa. Ondanks zijn naam hebben we de Spider-Man van het Sony Spider-Man Universum nog nooit gezien; Tom Holland’s versie van het personage maakt technisch gezien deel uit van de MCU, en hij verscheen alleen in Venom: Let There Be Carnage in een post-creditsscène waarin Venom naar de MCU sprong en hem op een televisiescherm zag.

Sommige followers hebben gespeculeerd dat Venijn of de SSU in het algemeen zou een locatie kunnen zijn om de avonturen voort te zetten van Andrew Garfield’s versie van Spider-Man, die oorspronkelijk verscheen in de Geweldige Spider Man movies, en keerde terug in vorig jaar Spider-Man: Geen weg naar huis. Tot nu toe is er echter geen officiële aankondiging gedaan van een nieuw Spider-Man-project met Garfield.

Hoe dan ook, het rapport van Deadline beschrijft ook: Gif 3 als de “finale” Venijn movie, met “Hardy en Marcel … op dezelfde pagina als het gaat om het vormgeven van Venom’s verhaal en dat op weg naar het laatste hoofdstuk.” Als dat zo is, bereiden we ons nu voor om verschillende symbiotische tranen te vergieten over het verlies van dit geweldige, vreemde karakter.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)


Leave a Reply

Your email address will not be published.