Ga dan naar de Backyard, waar je eindelijk eens een ritje kunt maken met die Martine Rose-muiltjes, of blader door een gezonde selectie van de kleding en accessoires van de winkel, een combine van insider-y favorieten zoals Undercover en Maharishi en indie-labels die je zou willen moeilijk zijn om ergens te vinden. Een beetje koffie op je sneakers gedruppeld? Geen probleem: zet ze af bij het schoonmaakstation van Jason Markk en haal ze de volgende dag weer op.

Naast de deur is de Oasis, een galerij die ook dienst doet als een episch hanggebied, en die toevallig ook dienst doet als Brooklyn’s eerste fysieke opslagplaats van NFT’s – met een handige vangst. De meeste NFT’s zijn puur digitaal, maar alle kunst die in de Oasis wordt tentoongesteld, wordt geleverd met een bijbehorend fysiek onderdeel, een trippy print gemaakt in samenwerking met Infinite Objects bijvoorbeeld, of een op maat gemaakt letterman-jack. “Het is het fysieke van de NFT, niet alleen om het in je portemonnee te hebben, maar om het ook te kunnen dragen, om het met de wereld te delen”, biedt Roberts bij wijze van uitleg aan. Dit alles sluit aan bij zijn missie om de bruisende tech-scene toegankelijker te maken voor zijn gemeenschap, en in het bijzonder voor de zwarte mensen die de wijk op de kaart hebben gezet.

Door samen te werken met architect Daniel Elmore om een ​​3-in-1-ruimte te creëren die is ontworpen om zijn klanten in gelijke mate te bedienen en te inspireren, heeft Roberts zijn doel meer dan bereikt. Het is moeilijk om de verrukte blik te beschrijven van geboren en getogen Brooklynites – grootmoeders, tieners, jonge ouders met kinderwagens – die abrupt tot stilstand komen, met open mond, zich naar elk van hen wendend en ongelovig vragend: “Wat is Dat?” SEED is een winkel, zeker, maar het vertegenwoordigt ook een gevoel van thuiskomen dat lang geleden voelt.

Ga naar @GQRecommends op Instagram om nu de volledige video te bekijken.

Martine Rose bulb teen muilezel

Tegen Medisch Advies varsity jacket

Ando. Voltooide werken 1975-vandaag

SEED Brklyn is gevestigd op 1217 Bedford Ave. Brooklyn, NY. De winkeltijden zijn vanaf 11.00 uur. tot 19.00 uur Het Greenhouse café is geopend vanaf 7.00 uur. tot 19.00 uur


Leave a Reply

Your email address will not be published.