De laatste Name of Obligation-inzending is hier, en spelers voelen al de afwezigheid van een serienietje: de Hardcore-modus. Dankbaar, volgens ontwikkelaar Infinity WardHardcore-modus komt eraan Moderne oorlogsvoering 2 het is alleen nog niet helemaal klaar.

Een mogelijke reden voor de verwarring van spelers rond Moderne oorlogsvoering 2‘s Hardcore-modus (afgezien van de afwezigheid ervan) is dat het eigenlijk niet meer zo wordt genoemd. In plaats daarvan heeft Infinity Ward de modus Tier 1 hernoemd, ook al is het in wezen hetzelfde.

Name of Obligation’s Hardcore-modus bestaat al sinds 2007 Name of Obligation 4 Fashionable Warfare en is sindsdien in bijna elke inzending geweest. De modus verwijdert de meeste elementen van de HUD van de recreation, inclusief zaken als het aantal munitie en het vizier, waardoor spelers wat meer op hun wapenvizieren en -zintuigen moeten vertrouwen. De modus bevat ook een veel snellere time-to-kill en pleasant hearth, waardoor het een beetje gevaarlijker is dan normale wedstrijden van Name of Obligation.

Name of Obligation Fashionable Warfare 2‘s Tier 1-afspeellijsten hebben nog geen vaste releasedatum, maar hopelijk komt deze snel aan om followers hun Hardcore-oplossing te geven.


Leave a Reply

Your email address will not be published.