De cameo van Ben Affleck in de movie Buffy the Vampire Slayer uit 1992 was aanvankelijk klein, maar werd in de postproductie nog verder gereduceerd tot zijn verbijstering.


Een cameo van Ben Affleck in de eerste Buffy de vampiermoordenaar movie is erg leuk, hoewel zijn ene dialoogregel werd nagesynchroniseerd. De ontluikende Affleck begon web zijn acteerdoorbraak te maken toen de… Buffy movie werd uitgebracht in 1992, een jaar voordat Affleck binnenkwam Verdwaasd en verward en vijf voor zijn ster-makende rol in Good Will Looking. Buffy heeft zeker niet bijgedragen aan de groei van Affleck tot een leidende man uit de jaren negentig, met zijn enige regel en niet-gecrediteerde rol in de voltooide movie als basketbalspeler #10. Hoewel het altijd de bedoeling was dat Afflecks rol klein was, werd de betekenis ervan tijdens de postproductie nog verder verminderd. Dit lekkernij is al een tijdje een vermakelijk stukje popcultuurtrivia, maar een boek uit 2022 benadrukt de reden waarom Afflecks cameo in het origineel Buffy werd verminderd.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

In In elke generatie wordt een Slayer geboren: hoe Buffy onze harten stakciteert auteur Evan Ross Katz een Affleck-interview uit 2020 waarin hij zegt: “Blijkbaar ben ik zo slecht in die movie … ik dacht dat het goed was en de regisseur leek gelukkig. Ik ging naar de movie – ik kreeg geen premièrekaartjes of zoiets – en ik dacht… dat is niet mijn stem. Dat is Ik niet. Blijkbaar had de regisseur een zo’n hekel aan mijn uitvoering dat ze de hele voorstelling doorliep, wat één regel was.” Kennelijk, Buffy regisseur Fran Rubel Kuzui nagesynchroniseerde over Affleck’s ene regel, “pak aan,” waar de acteur komisch bang kijkt en tijdens de wedstrijd de basketbal overhandigt aan een vampier.

Verwant: Waarom een ​​Firefly-reboot gemakkelijker is voor Disney dan Buffy The Vampire Slayer


De cut-cameo van Ben Affleck had de Buffy-film kunnen helpen

Het origineel Buffy movie is conceptueel vergelijkbaar, maar biedt een gekkere kijk op wat de . zou worden Buffy de vampiermoordenaar Television programma. Het werd destijds door critici gefilterd, maar is aantoonbaar niet de regelrechte ramp die het soms wordt genoemd. De movie komt over als een ruwe schets van de capriolen van Buffy en de Scooby Gang, en 30 jaar achteraf maakt het gemakkelijker om te bewonderen hoe het de foundation legde voor zijn geweldige tv-iteratie. Voeg de plezierige rol van Seth Inexperienced toe als de enige Buffy ster in zowel de present als de movieen er is genoeg om naar te kijken.

Toch zou de reputatie van de movie verbeterd kunnen zijn door een meer prominente cameo van Affleck. Zijn schermtijd is ongelooflijk kort, en het feit dat het niet zijn stem is, maakt zelfs het korte second minder interessant. Echter, dat een van de grootste sterren van de late jaren 1990 en vroege jaren 2000 een van zijn eerste filmrollen kreeg in Buffy maakt het meer een merkwaardig cultureel artefact dat het waard is om opnieuw te bezoeken, zelfs met al zijn gebreken.

Waarom Ben Affleck’s Lower Buffy Cameo een goede zaak zou kunnen zijn?

De keerzijde is dat als Affleck de regisseur had verbluft met zijn optreden en zelfs zijn rol had uitgebreid, dit de richting van zijn geweldige carrière had kunnen veranderen. Hij had kunnen worden getypeerd als een knappe jock en had dergelijke rollen voor de relaxation van de jaren negentig kunnen spelen, wat hem misschien had kunnen afleiden van zijn complexe en meeslepende uitvoeringen in de movies van Kevin Smith. Mallratten en Amy achtervolgenMark Pellington’s Helemaal gaanen vooral zijn ongelooflijke dramatische wending in Good Will Looking. Voor de laatste movie gained hij samen met Matt Damon de Academy Award voor Finest Unique Screenplay. Dat is zelfs eerder goed voor Affleck’s Batman en Oscar-winnende movies als regisseur – allemaal prestaties een wereld verwijderd van een korte cameo en een eenzame aflevering die de regisseur van de movie teleurstelde. Buffy de vampiermoordenaar movie.

Volgende: Buffy: Waarom Anya echt zo bang is voor konijntjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.