“Om een ​​atleet van wereldklasse te zijn, moet je je eerst mens voelen.”

Drie ongelooflijke professional ski-racers geven ons een kijkje in hun wereld. In deze korte movie ontdek je dat ze meer zijn dan snelheidsduivels die in alpine, slalom, reuzenslalom en Tremendous-G door de betonachtige sneeuw naar beneden vliegen. Het zijn echte mensen met dromen, doelen, households en ja, zelfs worstelen zoals de relaxation van ons.

Maak kennis met Mikaela Shiffrin, Petra Vlhova, en Alice Robinson, die grote winsten boeken in hun professionele skicarrière. En waarschijnlijk hebben ze geen introductie nodig.

Shiffrin is een tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en viervoudig FIS Wereldbekerkampioen. Vlhova gained de allereerste gouden Olympische medaille in alpineskiën voor Slowakije in 2022. En tot slot, Robinson was de eerste Nieuw-Zeelander die in 2020 gezamenlijk de nummer één van de wereld werd op de reuzenslalom voor dames.

Hoewel het gemakkelijk is om verstrikt te raken in hun indrukwekkende lijst van onderscheidingen, zal deze movie in hun woorden ons meer vertellen.

“We moeten angst beheersen, maar dat betekent niet dat we onbevreesd zijn,” zei Shiffrin.

Looptijd: 5 minuten

Kijk hoe 6 skiërs hun helden eren in ‘Tracing Affect’
Overal is een held, inclusief de profs zelf. Lees verder…
Benji Alexander in een basislaag en pet staande in een Atomic Ski-studio
Vraag en antwoord met Benji Alexander: Jamaica’s eerste Alpine Ski Racer gaat naar de Olympische Spelen
De Olympische Spelen van 2022 zullen verschillende grote primeurs zien. Maar misschien niet zo interessant als wat Workforce Jamaica op tafel brengt. Bekijk ons ​​interview met Jamaica’s eerste alpineskiatleet. Lees verder…
Rebecca Ross

Door Rebecca Ross

Rebecca Ross is een stafschrijver bij GearJunkie. Ze schrijft al meer dan drie jaar over backpacken, wandelen, bergbeklimmen en reizen. Voordat ze bij GearJunkie kwam, was Rebecca freelance fotograaf en schrijver voor Climbing Journal, Decathlon, 57Hours en ExplorersWeb. Rebecca is gevestigd in de staat Washington en heeft uitgebreide coaching en ervaring in allerlei soorten klimmen: traditioneel, sport, boulderen, ijs, alpine en haar favoriet, bergbeklimmen. Ze houdt ook van hardlopen, backpacken, fotograferen, zwemmen, koken, lezen en haken.

Onderwerpen: Skiën, Winter


Leave a Reply

Your email address will not be published.