Schaduw en beschutting tegen de elementen zijn van vitaal belang voor elk avontuur over land, autokamperen of campers. Het creëren van overdekte buitenruimte draagt ​​enorm bij aan het leven op de weg, en ROAM Journey Co.’s nieuwste product heeft u gedekt.

Het meest bekend om zijn op het imperiaal monteerbare robuuste koffers voor reizen in voertuigen, ROAM Journey Co. heeft onlangs zijn overland product portefeuille. Het bedrijf biedt nu koffers, koelers, RTT’s, en luifels. Het nieuwste aanbod is de ROAM Journey Co. ARC 270 luifel.

Deze grote dekking auto luifel is vrijstaand, lichtgewicht en maakt gebruik van gerecyclede en recyclebare constructie. Het heeft ook een aantal zeer handige functies en een concurrerende prijs.

Specificaties ROAM ARC 270 luifel

  • Adviesprijs: $ 1.349
  • Gewicht: 56 pond.
  • Afmetingen gesloten: 90″ L x 6,4″ B x 7,5″ H
  • Afmetingen geopend: 170″ L x 159″ W
  • Dekkingsgebied: 92 vierkante voet.
  • Omvat: 4 haringen, spanband, bevestigingsmateriaal
  • Garantie: 5 jaar mfabrikanten/vakmanschap
(Foto/ROAM Journey Co.)

ROAM ARC 270 Luifel

Deze snel inzetbare 270-graden luifel biedt een indrukwekkende dekking van 92 vierkante meter rondom uw voertuig. Het kan ook worden opgeborgen en vervoerd in een relatief compacte zachte hoes, met een stijve achterplaat.

In het geval dat het weer rumoerig wordt, heeft de ARC 270 luifel geneste poten in de luifelarmen. Deze aluminium poten – gemaakt van gerecyclede materialen – kunnen worden neergeklapt en uitgeschoven. Elk heeft een spitse voet en een paalpunt voor een veilige stand op elk terrein.

ROAM ARC 270 Luifel
(Foto/ROAM Journey Co.)

In plaats van goedkope paracord te gebruiken zoals de meeste concurrenten, heeft de ROAM ARC 270 geïntegreerde scheerlijnen met cinch-gespen en metalen lussen aan het einde. Dit scheerlijnsysteem moet niet alleen supergemakkelijk zijn in te stellen – tijdbesparend – maar het is ook supergemakkelijk aan te passen als de weersomstandigheden veranderen.

ARC 270 constructie

De ARC 270 luifel heeft een op maat gemaakte achterplaat van geëxtrudeerd aluminium, waaraan alles wordt bevestigd. De meegeleverde L-beugel voor voertuigmontage wordt ook stevig aan deze achterplaat bevestigd.

De luifel is opgeborgen in een 1000D PVC-zachte hoes met ritssluiting.

ROAM ARC 270 Luifel
(Foto/ROAM Journey Co.)

De structuur van de luifel is gemaakt van lichtgewicht aluminium palen, met een machinaal bewerkt scharnierpunt van de steekas. Het draaipunt heeft ook bronzen bussen voor een soepele, langdurige werking en onderhoudsgemak.

ROAM ARC 270 Luifel
(Foto/ROAM Journey Co.)

Opklapbare stijgarmen – met een rubberen coating aan de uiteinden – kunnen netjes op elke luifelarm worden opgeborgen. Deze stootarmen zorgen ervoor dat er geen water ophoopt, het luifeldoek strak blijft staan ​​en dat er wat meer hoofdruimte is.

De luifel zelf is gemaakt van een “customized 4-laags waterafstotend gelamineerd ripstop zeildoek.” Dit materiaal is zowel gemaakt van gerecyclede materialen als recyclebaar aan het einde van de levensduur van de luifel.

Het opbergen van deze luifel moet eenvoudig en veilig zijn met een riemsysteem met drie gespen in de koffer. Deze riemen houden de luifel tijdens het transport stevig tegen de achterplaat, zodat ze niet verschuiven en onderdelen slijten.

ROAM ARC 270 Luifel
(Foto/ROAM Journey Co.)

ARC 270-accessoires

Accessoires maken een groot deel uit van dit luifelsysteem, waarbij de armen van de hoofdstructuur twee ingebouwde accessoirerails hebben en een omtrekflens voor accessoires rond de buitenrand van de luifel. Deze flens heeft een met klittenband beklede rand en drukknopen, waarmee accessoires kunnen worden toegevoegd.

Accessoires voor deze luifel – muren, verlichting en gaasopslag om mee te beginnen – zullen start 2023 beschikbaar zijn.

ROAM ARC 270 Luifel
(Foto/ROAM Journey Co.)

Indrukwekkende waarde, nu beschikbaar

De ROAM ARC 270 luifel is: nu te koop voor $ 1.349.

Vergeet bij het bestellen niet aan te geven of u de versie aan bestuurders- of passagierszijde, aangezien beide worden aangeboden.

Voertuig met ARB-luifel op berghelling
De beste auto- en vrachtwagenluifels van 2022
De beste luifels voor auto’s en vrachtwagens bieden pop-up schaduw en beschutting bij slecht weer. Bekijk onze topkeuzes. Lees verder…


Leave a Reply

Your email address will not be published.