De Houston Astros gastheer van de Philadelphia Phillies in elke wedstrijd van hun laatste serie tijdens het reguliere seizoen – Houston gained twee van de drie.

Geen van beide groups had waarschijnlijk gedacht dat ze elkaar zouden ontmoeten in de Wereld sequence slechts drie weken later, maar hier zijn ze.

Grappig genoeg – de Phillies gooiden een champagnedouche in het Minute Maid Park dat het clubhuis in die serie bezocht, terwijl ze daar hun ligplaats na het seizoen bemachtigden. Houston zal er alles aan doen om te voorkomen dat de champagne in die kleedkamer (of het thuisclubhuis van) gaat Burgers Financial institution Park) opnieuw.

Hier is alles wat u moet weten over de World Collection 2022.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Jose Altuve, #27 van de Houston Astros, maakt een dubbelspel in de derde inning tegen de Philadelphia Phillies in Minute Maid Park op 3 oktober 2022 in Houston.
(Logan Riely/Getty Pictures)

DE WEDSTRIJD

De World Collection van 2022 is echt een matchup tussen David en Goliath: de Phillies waren de zesde reekshoofden in de Nationwide League – Main League Baseball stemde in met een uitgebreid naseizoen voor dit seizoen met in totaal 12 groups – zes uit elke competitie. Als het een ander jaar was geweest (afgezien van het seizoen 2020), zou het file van 87-75 in Philadelphia hen hebben gedwongen golfreizen te plannen na 162 wedstrijden in het reguliere seizoen.

Ondertussen zullen ze het opnemen tegen het neusje van de zalm in de American League – de Houston Astros met de hoogste geplaatsten zijn dit naseizoen 7-0 na het winnen van 106 wedstrijden – een achterstand van het franchiserecord 107 uit 2019. De meeste video games die ze hebben gespeeld waren dichtbij (ze hebben slechts één keer gewonnen met meer dan twee runs in die zeven wedstrijden), maar op de typische Astros-manier vinden ze manieren om het voor elkaar te krijgen.

Houston is bezig aan zijn tweede opeenvolgende World Collection en hun vierde in de afgelopen zes jaar. Hun enige titel in die periode kwam in 2017, dat nu berucht en aantoonbaar besmet is geworden, omdat ze het grootste bordstelschandaal in de honkbalgeschiedenis hadden. Met een overwinning wordt het echter het allereerste kampioenschap van supervisor Dusty Baker. De Phillies zijn in hun eerste herfstklassieker sinds 2009 – ze hebben die niet meer gewonnen sinds het jaar daarvoor, toen ze de Tampa Bay Rays in vijf wedstrijden versloegen.

Aaron Nola, #27 van de Philadelphia Phillies, praat met Alex Bregman, #2 van de Houston Astros, voor de wedstrijd in Minute Maid Park op 5 oktober 2022 in Houston.

Aaron Nola, #27 van de Philadelphia Phillies, praat met Alex Bregman, #2 van de Houston Astros, voor de wedstrijd in Minute Maid Park op 5 oktober 2022 in Houston.
(Tim Warner/Getty Pictures)

WORLD SERIES: GEGEVENS ONTHULLEN WIE HONKBALFANS ONDERSTEUNEN IN DE FALL CLASSIC

HOE KOMEN DE PHILLIES HIER?

Nou, het was niet Joe Girardi – hij werd in juni ontslagen nadat de Phillies een 22-29-start hadden. Ze maakten van Rob Thomson de interim-manager, maar met het succes van het crew heeft hij nu de interim-tag van zijn titel.

De Phillies worden geleid door een dominante 1A en 1B van Aaron Nola en Zack Wheeler. Samen, inclusief het naseizoen, hebben ze dit seizoen gecombineerd voor een ERA van 2.99 (Wheeler bezit dit naseizoen een ERA van 1.78).

Afgelopen jaar, Bryce Harper gained zijn tweede NL MVP Award. Dit jaar miste hij een deel van de tijd nadat hij gediagnosticeerd was met een licht gescheurde UCL, wat ertoe leidde dat hij dit jaar fulltime aangewezen slagman was, en toen werd geraakt door een worp die zijn duim brak. In het naseizoen was hij echter dominant. Na 0-uit-4 te hebben geslagen in zijn eerste wedstrijd dit ‘postseason’, slaat hij nu 18-uit-40 sindsdien (.450) met vijf homeruns en 11 RBI. In zijn huidige hitreeks van 10 wedstrijden heeft hij minstens twee hits in zeven van die wedstrijden. Hij werd uitgeroepen tot de NLCS MVP, terwijl Rhys Hoskins ook vier homeruns sloeg in de serie.

Bryce Harper, #3 van de Philadelphia Phillies, viert feest met teamgenoten na het verslaan van de San Diego Padres in game vijf om de National League Championship Series te winnen in Citizens Bank Park op 23 oktober 2022 in Philadelphia.

Bryce Harper, #3 van de Philadelphia Phillies, viert feest met teamgenoten na het verslaan van de San Diego Padres in recreation vijf om de Nationwide League Championship Collection te winnen in Residents Financial institution Park op 23 oktober 2022 in Philadelphia.
(Michael Reaves/Getty Pictures)

NLCS MVP BRYCE HARPER VOORSPELT WORLD SERIES OVERWINNING: ‘WE GAAN DEZE S–T THUIS BRENGEN’

HOE IS DE ASTROS HIER GEKOMEN

Yordan Alvarez is een offensieve freak – zijn 1.019 OPS werd tweede in honkbal, alleen achter Aaron Choose, en hij zal zeer waarschijnlijk een high vier stemmenvanger zijn voor de AL MVP. Grappig genoeg sloegen hij en Jose Altuve samen slechts .164 (10-uit-61) dit ‘postseason’. Het zou echter niemand moeten verbazen of, en wanneer, ze het onvermijdelijk omdraaien (ze hadden allebei twee treffers in de ALCS-clincher op zondag).

Ze hebben ook Justin Verlander, die na het hele seizoen 2021 te hebben gemist (en één inning in 2020 te hebben gegooid) na de operatie van Tommy John, het beste seizoen van zijn leven beleeft in zijn seizoen van 39 jaar. Hij zal hoogstwaarschijnlijk zijn derde carrière Cy Younger Award winnen. Maar het is veel meer dan alleen Verlander – hun starters hadden dit seizoen een ERA van 2.95, de op één na laagste in honkbal. Hun bullpen was ook dominant in het reguliere seizoen (2.80 ERA, tops in MLB), maar ze waren op een ander niveau in het naseizoen. In hun zeven ‘postseason’-wedstrijden gooien ze naar een 0.82 ERA en 0.73 WHIP.

Justin Verlander, #35, en Jordan Alvarez, #44 van de Houston Astros, vieren feest in het clubhuis nadat de Astros de New York Yankees versloegen in Game 4 van de ALCS in het Yankee Stadium op zondag 23 oktober 2022 in New York, New York.

Justin Verlander, #35, en Jordan Alvarez, #44 van de Houston Astros, vieren feest in het clubhuis nadat de Astros de New York Yankees versloegen in Sport 4 van de ALCS in het Yankee Stadium op zondag 23 oktober 2022 in New York, New York.
(Mary DeCicco/MLB-foto’s by way of Getty Pictures)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

WAT IS HET SCHEMA?

Elke recreation wordt uitgezonden op FOX om 20:03 uur ET.

Spel 1: vr. 28 okt. in Houston

Spel 2: za. 29 okt. in Houston

Spel 3: ma. 31 okt. in Philadelphia

Spel 4: di. 1 nov. in Philadelphia

Spel 5 (indien nodig): wo. 2 nov. in Philadelphia

Spel 6 (indien nodig): vr. 4 nov. in Houston

Spel 7 (indien nodig): za. 5 nov. in Houston

Leave a Reply

Your email address will not be published.