Microsoft heeft de Xbox Video games with Gold-line-up voor november 2022 aangekondigd, inclusief Roman Empire RTS praetorianen – HD Remaster en co-op twin-stick shooter Useless Finish Job.

Volgens Xbox-draad, begint de bibliotheekupdate met Praetorianen op 1 november (beschikbaar tot 30 november). Useless Finish Job volgt later in de maand op 16 november (beschikbaar tot 15 december), terwijl de Spelen met goud in oktober Het aanbieden van Bomber Crew is free of charge tot 15 november.

Op Xbox One en Xbox Sequence X|S krijgt Praetorians een HD-make-over voor het strategiespel uit 2003. In een poging om keizer te worden, navigeer je door de politieke intriges van het Romeinse rijk door middel van herwerkte consolebesturing en high-definition beelden. De remaster bevat meer dan 20 campagnemissies, plus on-line multiplayer met maximaal acht spelers.

Het kleurrijke, speelse spookschieten van Useless Finish Job biedt een ander coöpspel voor de service, en bevat nog steeds de optie om het alleen te doen. Geïnspireerd door de eigenzinnigheid van cartoons uit de jaren 90, zal de paranormale plaagbestrijder Hector Plasm kantoren, eating places en meer van buitenaardse wezens bevrijden met zijn vertrouwde plasmablaster en vacuümpak.

Oktober is de eerste maand sinds Microsoft stopt met opnemen Xbox 360-games through het Video games With Gold-programma. Voorafgaand aan de wijziging bood de service doorgaans vier spellen aan, waarvan er twee waren gereserveerd voor: Xbox 360 titels. Beide video games voor oktober zijn oorspronkelijk uitgebracht op Xbox One.

De Video games With Gold-bibliotheek is ook beschikbaar voor Xbox Sport Go Final-abonnees, een premiumaanbod dat zijn diensten bundelt. Als je geïnteresseerd bent in het maken van de improve, bekijk dan onze lijst met de uitgebreide digitale bibliotheek.

Andrea Shearon is een freelance nieuwsschrijver bij IGN ​​over video games en leisure. Vind haar op Twitter (@Maajora) chatten over FFXIV en andere RPG’s.


Leave a Reply

Your email address will not be published.