Met al het negatieve on-line discours eromheen Thor: Liefde en Donder en She-Hulk: Advocaatpositieve bespreking van de Marvel Cinematic Universe is schaars. De movies en streaming-shows van Part 4 hebben de fanbase van de MCU verdeeld, en de meest luidruchtige kijkers op prikborden lijken de ontevredenen te zijn.


Maar niet elke impopulaire mening over de MCU is negatief. Van genieten Eeuwigen te achten Kapitein Marvel een geweldige originele movie, Redditors hebben veel impopulaire positieve meningen geuit over de MCU.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

She-Hulk is een absoluut genot

Hoewel She-Hulk: Advocaat is heat ontvangen door critici, Marvel-fans zijn er verdeeld over. Sommige followers genieten van de low-stakes, luchtige sitcom-verhalen van de present, terwijl anderen niet onder de indruk zijn van de charmes. Redditor u/clothy beschreef de present als “een absoluut genot.”

Tatiana Maslany heeft de serie verankerd met een sympathieke hoofdrol als Jen Walters en de schrijvers hebben een heleboel unieke lachjes gekregen om juridische procedurele verhalen waarbij superkrachtige beklaagden betrokken waren.

Eternals was een goede movie

Chloé Zhao’s Eeuwigen werd een van de meest slecht ontvangen inzendingen van de MCU toen het vorig jaar in de bioscoop arriveerde. Zowel critici als followers waren niet onder de indruk van de saaie toon, de schaarse actie en de opgeblazen speelduur van de movie, en vonden dat er te veel hoofdrolspelers waren om voldoende ontwikkeld te worden.

Redditor u/Vessera schrijft: “Ik heb echt genoten van Eeuwigen. Het is niet zonder gebreken (kijkend naar jou, Kro), maar ik vond de motivaties en conflicten van de personages ontroerend en interessant.”

Marvel’s humor werkt echt goed

Een van de meest polariserende aspecten van de MCU is de grappige humor. De franchise is ervan beschuldigd “bathos” te gebruiken om de dramatische momenten te ondermijnen, zoals Stephen Unusual die de Cloak of Levitation wegslaat terwijl hij rouwt om de dood van de Historic One.

Maar Redditor u/Enterprise-Panda24 schrijft: “Ik hou van de humor in de MCU. Ik vind het leuk dat het zichzelf niet al te serieus neemt. Het werkt veel beter dan proberen superheldenfilms donker en scherp te maken.”

Het A-Power-moment van Endgame was geweldig

Tijdens de laatste slag van Avengers: Eindspel, komt een geïmproviseerde MCU A-Power-line-up samen om Carol Danvers te helpen de Infinity Gauntlet over het slagveld te krijgen. Deze line-up omvat Gamora, Nebula, de Wasp, Valkyrie en Shuri.

De scène is bekritiseerd omdat ze toegeeft aan vrouwelijke followers, maar Redditor u/HereWeF*ckingGooo counters: “Ik hield van de volledig vrouwelijke line-up. De hele eindstrijd was een kwestie van toegeven aan followers, dus het kan me niet schelen dat deze scène dat ook deed.”

Ultron was een geweldige schurk

Marvel-fans waren onder de indruk van de gelijknamige cybernetische schurk in Avengers: Age of Ultron. Het titulaire “tijdperk” duurt maar een paar dagen en de androïde die elke pc ter wereld kan hacken, verzamelt eenvoudig een leger van goons en valt een stad aan zoals de laatste slechterik waarmee de machtigste helden van de aarde te maken hebben gehad.

Nog altijd, James Spader gaf een huiveringwekkend stemoptreden en de movie heeft een paar opvallende sequenties. Redditor u/Hinoto-no-Ryuji schrijft: “Ik vind het echt leuk” Leeftijd van Ultroninclusief Ultron zelf.”

Captain Marvel is een van de beste Origin-films van de MCU

Tegen de tijd Kapitein Marvel hit theaters in 2019, de formule van de MCU voor originele movies was behoorlijk goed ingeburgerd en de movie ontving gemengde recensies. Maar Redditor u/acandrews12 denkt dat Kapitein Marvel is een van de beste originele movies in de MCU.

Er is veel dat maakt Kapitein Marvel een onconventionele kijk op de formule, van de setting uit de jaren 90 tot het Nick Fury-team tot de opening in de media en het niet-lineaire verhaal.

De derde akte van Shang-Chi is geweldig

Voor het grootste gedeelte, Shang-Chi en de legende van de tien ringen werd geprezen door zowel followers als critici. De niet-lineaire verhaalvertelling ondermijnde het bekende verhaal over de oorsprong van superhelden en de vechtscènes in de vechtkunst – van de busgevecht tot het scaffolding-gevecht – zijn allemaal opwindend.

Maar de derde act werd bekritiseerd vanwege de CG-zware strijd tussen een oude meerdraak en een interdimensionale demonische geest. Volgens Redditor u/Caciulacdlac“De derde akte van Shang-Chi was geweldig en de Grote Beschermer zag er majestueus uit.”

Gwyneth Paltrow krijgt niet genoeg krediet voor het spelen van Pepper Potts

Robert Downey, Jr. heeft enorm veel lof gekregen voor zijn vertolking van Tony Stark, maar Gwyneth Paltrow’s optreden als zijn geliefde Pepper Potts wordt vaak onder het tapijt geveegd. Paltrow maakte altijd een geweldige deadpan foil voor Downey, teruggaand naar de eerste Ijzeren man movie.

Volgens Redditor u/icup2, verdient de beurt van Paltrow in de MCU meer aandacht. De Redditor schrijft dat ze altijd “geweldig tegenover RDJ was”, en dat ze “slecht was met de [Rescue] pak aan” in Eindspel‘s laatste gevecht.

Multiversum van waanzin is echt een leuke movie

Critici en followers waren verdeeld over Physician Unusual in het multiversum van waanzin. Sommigen genoten van de macabere spanning die Sam Raimi naar de tafel gebrachtterwijl anderen vonden dat het script zwaar was voor expositie en licht voor emotie.

Volgens Redditor u/the7thbeatlehet vervolg verdient meer liefde: “Multiversum van waanzin is echt een goede movie. Het script en de plot hadden zeker wat problemen, maar het is een buitengewoon leuke tijd.”

De nieuwe richting van de MCU ligt dichter bij de strips

In fase vier heeft de MCU een totaal andere richting ingeslagen dan de vorige fasen. De filmmakers omarmen vreemdere elementen van het bronmateriaal, en de wekelijkse afleveringen van Disney+ reveals voelen meer als geserialiseerde stripverhaallijnen dan de grote evenementfilms.

De nieuwe richting van de MCU is niet naar de smaak van elke fan, maar Redditor u/aTreeThenMe schrijft: “De nieuwe MCU-richting is veel meer stripboekachtig en minder kaskraker en ik ben er dol op.”

DE VOLGENDE: De 10 grootste karakterveranderingen van de MCU Part 4 uit de Infinity Saga

Leave a Reply

Your email address will not be published.