Voor velen van ons is de ervaring van het hebben van kamergenoten een overgangsrite. Of je nu samenwoonde met anderen op de universiteit, tijdens een eerste baan of toen je naar een nieuwe stad verhuisde, er gaat niets boven het delen van een ruimte met anderen die dicht bij je staan ​​in leeftijd, maar die noch je broer of zus zijn, noch je companion. Misschien begon je als vrienden, of besloot je een huurcontract te tekenen als virtuele vreemden. Elke ervaring is anders en er zijn veel hindernissen te overwinnen. Het blijkt dat er tal van beroemde acteurs zijn die zich kunnen vinden in deze kamergenotenstrijd – hoewel hun huisgenoten, in tegenstelling tot de meesten van ons, toevallig ook andere beroemde acteurs waren.

Veel van deze acteurs woonden samen voordat een van beide bekendheid had gevonden, waardoor ze de eindjes aan elkaar konden knopen met de occasionele banen die ze boekten. Nadat hun carrière van de grond was gekomen, konden ze het zich natuurlijk veroorloven om hun eigen huis te kopen – een verre schreeuw van de appartementen met twee slaapkamers die ze deelden. Ja, zelfs enkele van de meest succesvolle acteurs waren ooit bezig met het splitsen van nutsvoorzieningen en het verdelen van taken. Sommige koppels waren succesvol, terwijl andere acteurs leerden dat ze beter af waren als vrienden dan huisgenoten.

Hieronder ontdek je zowel de verwachte als de onwaarschijnlijke kamergenootparen van Hollywood. Bepaalde acteurs, zoals Ben Affleck en Matt Damon, waren frequente medewerkers. Anderen, zoals Jamie Dornan en Eddie Redmayne, deden auditie voor dezelfde rollen. Door dik en dun volhardden deze sterren – en ze hebben een heleboel kamerverhalen te vertellen.

20 beroemde acteurs die vroeger samenleefden

Deze acteurs waren kamergenoten voordat ze grote sterren werden.

10 beroemde acteurs die logen om film- en tv-rollen te krijgen

Deze acteurs vertelden enkele kleine leugens om rollen te scoren in grote Hollywood-producties.


Leave a Reply

Your email address will not be published.